Dünya Markaları Leather & Beyond ile  Alsancak'ta!

Dünya Markaları Leather & Beyond ile  Alsancak'ta!

Alsancak Plevne Bulvarı üzerinde hizmet veren Leather & Beyond, deri çanta, ayakkabı ve aksesuar seçenekleriyle dünya markalarını tek çatı altında müşterilerine sunuyor.

Firma sahibi Mustafa Demir, sektörde tanınan farklı firmalarda uzun yıllar görevler yaptıktan sonra kendi markasını oluşturmak istediğini belirterek, Leather & Beyond'u 4 ay önce hizmete açtığını söyledi.

Kış aylarına özel uyguladıkları % 50'lik indirim kampanyasının yanısıra %20'lik ekstra bir indirim daha sunduklarını belirten Demir, “Ürünlerimiz tanınmış dünya markalarından oluşuyor. Her yaş grubuna hitap eden ve İtalyan çizgilerini yansıtan tasarımlara ev sahipliği yapıyoruz. Aralarında Sarah Summer, No:21, Rodo, Simon Scott, Barracuda, Mag, Gia Couture, Misbhv, Laurafed, Catarzi, Radoise, Moschino, Manifature, Fabi, Aspinal Of London gibi markalardan oluşan seçkin bir kreasyon sunuyoruz. Bay- bayan ayakkabı ve çantalarının yanısıra kemer, cüzdan, kartlık, bileklik kolye gibi aksesuarlardan oluşan bir ürün gurubumuz da var. Hem abiye hem de günlük kullanım için seçeneklerimiz mevcut. Ürünlerimiz hem kaliteli hem de çok şık ve kullanışlı. Bizi takip etmek ve ayrıntılı bilgi almak isteyenler leatherandbeyondizmir Instagram ve Facebook sayfalarımızı da ziyaret edebilirler” diye konuştu.

Deri ürünleri alırken taklitlerden uzak durulması gerektiğine dikkat çeken Mustafa Demir, müşterilerin ürünleri incelerken mutlaka sertifikalarına bakmalarını; işçilik ve malzeme kalitesine de dikkat etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.