Dünyadaki en küçük laptopu olan MAG1 tanıtıldı!

Dünyadaki en küçük laptopu olan MAG1 tanıtıldı!

Dokunmatik yüzeye sahip olan dünyanın en küçük dizüstü bilgisayarı tanıtıldı. İşte Magic-Ben MAG1 özellikleri ve fiyatı!


20,7 x 14,6 x 1,8 cm boyutlarında olan bilgisayarın ağırlığı 700 gramın altında. Neredeyse bir A5 sayfası kadar küçük bir alan kaplayan Mag1, Macbook’tan daha fazla bağlantıya sahip. Bunlara göz atacak olursak: 1 adet USB 3.0 ve USB-C girişi, microSD kart okuyucu, ses girişi ve mikro HDMI bağlantı noktası yer alıyor.

Cihaz gücünü Intel Core M3-8100Y işlemciden alıyor. 14 nm fabrikasyon süreci ile üretilen bu işlemci, 2 çekirdek ve 4 izlekten oluşuyor. Standart çalışma hızı 1.10 GHz olan bu işlemci gerektiğinde 3.4 GHz’e kadar çıkabiliyor.

16 GB RAM ve 512 GB SSD depolama alanı ile dikkat çekmeyi başaran Mag1’in 8.9 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranı 16:10 formatında ve 2560×1600 piksel çözünürlük sunuyor.

Cihaz kalem desteğine, arkadan aydınlatmalı klavyeye, parmak izi okuyucuya ve depolamayı artırmayı sağlayan boş bir M.2 bağlantı noktasına daha sahip. Küçük boyutlarına rağmen yedi saate kadar pil süresi sunabildiği belirtilen Mag1’i bir powerbank yardımı ile USB-C portundan şarj etmeniz de mümkün.

Dünyadaki en küçük laptop Mag1, 799 dolar fiyat etiketi ile GearBest üzerinden satışa sunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.