"Dünyanın genç liderlere ihtiyacı var"

"Dünyanın genç liderlere ihtiyacı var"

Arsenal takımının Türk antrenörü ve dünyadaki tek Türk futbol bilim adamı Emre Aydemir, Ege Üniversitesi tarafından bu yıl 7. düzenlenen EgeArt Sanat Günleri’nin misafiri oldu.

Aynı gün iki EgeArt etkinliğine birden katılan Aydemir, önce başarı psikolojisi konferansı verdi; ardından sergi açılışına katıldı.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonuna genç iletişimcilere seslenen Aydemir, EgeArt’ın 153. Etkinliği olan konferansta genç liderlik tanımı yaptı. Dünyanın her alanda genç liderlere ihtiyaç duyduğunu belirten Emre Aydemir; gençlerin başarı potansiyeli, dinamizmi, hayal gücü ve hedefleri analiz eden araştırıcı ruhunun liderlik yetenekleri için önemli fırsatlar olduğunu kaydetti. Kendi hayatından örnekler sunan ve gençlerin sorularını cevaplayan Aydemir’in konferansı 2 saat sürdü.

Emre aydemir, EgeArt etkinlikleri kapsamında ayrıca, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim-iş Eğitimi bölümünde gerçekleşen EgeArt onur sergisinin açılışına katıldı. Galeri Eylül’de gerçekleşen sergide, Güzel Sanatlar Eğitimi bölümü öğrencileri ile söyleşiye katılan Aydemir, EgeArt etkinlikleri kapsamında sanat ve sporu birleştiren konular seçilmesinin çok önemli olduğunu kaydetti. Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Bilgehan Gültekin tarafından, Aydemir’e ; uluslararası alanda Türkiye’yi başarıyla temsil etmesinden dolayı plaket sunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.