Durdurun Bu Çirkin Saygısızlığı!

Durdurun Bu Çirkin Saygısızlığı!

Medya Ege’ye gelen ihbarlar üzerine gittiğimiz CHP’li Gaziemir Belediyesi’nin sınırları içinde, Türk Bayrağı’nın asılı olduğu muhtarlık önündeki Atatürk heykeline yapılan saldırıyı tespit ettik.

Vatandaşın saldırıya olduğu kadar bir tepkisi de, Atatürk’ün o haliyle orada kalmasına seyirci kalan muhtar ve belediye yöneticilerine. Medya Ege Haber Merkezi’mizin WhatsAPP ihbar hattına her gün yüzlerce mesaj olarak ihbarlar geliyor. Bunlardan birisin de, İzmir’in Gaziemir İlçesi’nden geldi. İsminin gizli kalmasını isteyen vatandaş, ‘Gaziemir’e gelin, Atatürk’e yapılan saygısızlığı görün’ diyordu.

whatsapp-image-2019-10-14-at-09.18.17-(1).jpeg

Konu Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ona yapılan saygısızlık olunca ihbarı aldığımız aynı gün ekip olarak Gaziemir’e gitti. CHP’li Gaziemir Belediyesi tarafından yönetilen ilçede muhtarlık binasının önünde, Türk Bayrağı’nın altında duran Atatürk heykeline yapılan çirkin saldırıyı gördük ve fotoğrafladık.

whatsapp-image-2019-10-14-at-09.18.17.jpeg

Muhtarlık binasının etrafında görüştüğümüz vatandaşların Atatürk heykeline yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirttiler. Vatandaşlar bir o kadar daha şiddetle, CHP’li Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve mahalle muhtarını da kınadıklarını belirttiler. Vatandaşlar, çok uzun süre önce yapılan saldırıdan sonra ne belediyenin, ne de muhtarın bu çirkin görüntüyü yok etmek adına hiçbir şey yapmadıklarını belirtiyorlar.

whatsapp-image-2019-10-14-at-09.18.19-(2).jpegwhatsapp-image-2019-10-14-at-09.18.19.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.