DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz Medya Ege'yi ziyaret etti

DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz Medya Ege'yi ziyaret etti

Doğruyol Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Medya Ege'yi ziyaret ederek, yaklaşan yerel seçimleri ve seçim atmosferini değerlendirdi.

Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce, tarafından karşılanan Özaçıkgöz, Türkiye'nin sık sık seçimlere girmekten dolayı çok yoğun ve yorgun bir seçmen kitlesine sahip olduğunu belilrtti.

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce'yi ziyaret etti. DYP Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Ünay ve İzmir İl Başkanı Aygül Horasan ile birlikte Medya Ege'ye ziyaret gelen DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz, yaklaşan yerel seçimleri ve Türkiye'nin içinde bulunduğu seçim atmosferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

img_1289-001.jpg

Türkiye'nin son yıllarda yoğun seçim atmosferi içine girmesinden dolayı yorgun bir seçmen kitlesine sahip olduğunu, bu kadar sık seçim yapılmasının vatandaşta bıkkınlık yarattığına değinen DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, "Seçim atmosferinin sıklığı kadar Türkiye'nin en büyük sorunu da CHP'dir. Bugün ki CHP'nin politikaları AK Parti'nin iktidar olmasının yolunu açan tek şeydir. Muhalefetliği projeleriniz olmadan, fikirleriniz olmadan, geleceğe yönelik çalışmalarınız olmadan yaparsanız, mevcut iktidarın devamlı olarak iktidarda kalmasının da yolunu açmış olursunuz" dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerde DYP'nin yol haritasını belirlemek için en geç Ocak ayında temsilciler meclisi toplantısı düzenleyeceklerini belirten DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, "Temsilciler meclisinden arkadaşlarımızla değerlendime yaparak, önümüzdeki yerel seçimlerde nasıl bir  yol haritasına göre hareket edeceğimize karar vereceğiz. Belki bir partiyi destekleyeceğiz belki de hiç bir partiyi. Buna meclisimiz karar verecek" dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.