Eczacıbaşı'nın Yeni Hocası Massimo Barbolini

Eczacıbaşı'nın Yeni Hocası Massimo Barbolini

Eczacıbaşı Kadınlar Voleybol takımı, yollarını ayırdığı hocası Giovanni Caprara'nın yerine Devler Ligi'nde şampiyonluk görmüş Pomi baş antrenörünü getirdi.

Geçtiğimiz sezon Kadınlar Voleybol Ligi'ni üçüncü olarak tamamlayan Eczacıbaşı VitrA, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Dün 1 sezonluk daha kontratı olmasına rağmen hocasının görevine son veren takım Pomi Casalmaggiore'nin Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk görmüş olan Massimo Barbolini'yle anlaştı.

 

Daha önce 3 yıl Galatasaray Daikin’i ve aynı dönemde 2 sezon da Filenin Sultanları’nı çalıştıran 52 yaşındaki başantrenör, adeta istenmeyen adam olarak 2 takımdaki görevinden de ayrılmak zorunda kalmıştı.

HATIRLANACAĞI üzere Eczacıbaşı daha önce de dünyanın en iyi smaçörlerinden biri olarak gösterilen Dinamo Krasnodar’ın Rus yıldızı Tatiana Kosheleva ve Halkbank’tan ‘Ligin En iyi servis karşılaşma’ yüzdesine sahip liberosu Şebnem Simge Aköz’ü kadrosuna katmış, iç transferde ise Neslihan Demir Güler, Büşra Kılıçlı, Nilay Özdemir ile Jordan Larson’la el sıkışmıştı. Geçtiğimiz yıl İtalya’da Unendo Yamamay Busto Arsizio takımında kiralık olarak oynayan Gözde Yılmaz’ın da yuvaya döndüğünü açıklayan Eczacıbaşı, Christiane Fürst ve Rosir Calderon Diaz ile ise yolları ayırmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.