Eda Ece’den Vefa Örneği

Eda Ece’den Vefa Örneği

Aslan Sayım yazdı...

Oyuncu olarak tanığımız sevgili Eda güzelliğinin dışında oynadığı rollerde de sempatikliğiylede başarı ya koşuyor! 

Son olarak Fox Tv de yayınlanan Yasak Elma isimli dizide Yıldız isimli karektere can veren Eda Ece oldukça beğeni topluyor. 

Oyuncular genelde ya aşk hayatlarıyla ya da bölüm başına aldığı fiyatlar ile gündeme geliyor. Tabiki çoğu sanatçımız yardımlarını gizli gizli yapıyordur ama o iyilik meleği olarak gündemde bu aralar. 

İlk olarak soğuk havada dışarda gördüğü küçük bir kıza mont aldığı sırada görüntülenmiş ve bunun içinde utandığı halleri gözlerden kaçmamıştı. 

image0-006.jpeg

Eda Ece önceki gün sabaha karşı saat 04.00’te Cihangir’de bulunan Anipoli Hayvan Hastanesi’nden çıkarken görüntülendi. Ünlü oyuncu, bir arabanın çarptığı sokak köpeğini polislerin de yardımıyla hastaneye yetiştirdiğini söyledi:

“Setten çıkmış eve dönüyordum. Bir aracın köpeğe çarptığını gördüm. Allah’tan yolda bir de polis arabası vardı. Polis abilerle beraber köpeği buraya getirdik. Hemen müdahale ettiler. Sabah kırıklarına bakıp gerekiyorsa operasyon yapacaklar.”

Eda Ece, kaza yerinde köpeği almaya gelecek araç bulamayınca sinirlendiğini söyledi: “Polis abiler önce belediyeyi aradı, ancak çok geç olduğu için köpeği almaya gelecek araç bulamadılar.

Ben de özel klinikleri aradım, ‘Aracımız yok’ dediler. Neden ülkemizde 7/24 çalışan bir hayvan ambulansı yok?”

Eda Ece’nin söyledikleri çok doğru değil mi? Hayvanlar için ambulans neden yok? Aslında ülkemizde o kadar çok eksiklerimiz var ki çok sessiz kalıyoruz nedense...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.