Efeders Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı!

Efeders Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı!

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, yerel yönetim olarak çocuklar için her alanda birçok hizmeti vereceklerini vurgularken, “Miniklere internet şifrelerini” kendi elleriyle dağıttı. 

Başak Koleji’nin üzerinde yaklaşık 8 yıldır çalıştığı proje sunumunda Başak Eğitim Hizmetleri Genel Direktörü Metin Akyol ile Okul Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın projenin Türkiye’deki eğitim kalitesine katkıda bulunacaklarına inandıklarını belirtti. Matematik dersleri ile başlanacak projede internet üzerinden sağlanacak eğirişimle, ders dinleme, ödev yapma veya test çözme imkânı yaratılıyor.

efeders2.jpg

“BÜYÜK BİR PROJEYİ BİZE SUNDULAR”

Yıldız Kenter Şükran Güngör Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda konuşan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, kendisini coşkuyla karşılayan minik öğrenciler ile öğretmenlerine seslendi. Atay, “Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Çok değil 15 - 20 yıl sonra sizler bizim oturduğumuz masalarda oturacaksınız” dedi. Eğitim alanında projeleri hayata geçirmekten mutlu olduğunu da vurgulayan Başkan Atay, Efeders Projesi’ni hazırlanan Başak Koleji’ne teşekkür etti, “Bu projeyi hayata geçirirken yalnız değildim. Burada sunum yapan okul temsilcileri çok mütevazi davranıyorlar. Bu işin mimarı Başak Koleji. Milyon liralar kazanacakları işleri sizler için ücretsiz olarak Efeler Belediyesi’ne bağışladılar, bu yüzden kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Atay şunları söyledi: 

“Diyelim ki rahatsızlandınız ve derse girmediniz, artık bu alacağınız şifeler ile bütün derslere ulaşabileceksiniz.  Değerli çocuklar, evde internetiniz varsa hemen bu sistemden yararlanmaya başlayabilirsiniz. Fakat olmayan interneti evde bulunmayan çocuklarımız olabilir. Olmayan arkadaşlarınız bizlere internet sitemizden yazsınlar. Evinde internet olmayan arkadaşlarınız için mahallede internet odaları açacağım.”

“EFELER’DEN ÇALIŞKAN ÇOCUKLAR ÇIKACAK”

Miniklere ders çalışmalarını söyleyen ve bu konuda söz alan Efeler Belediye Başkan M. Fatih Atay, “Ben inanıyorum ki Efeler’den de öyle çalışkan çocuklar çıkacak ki adını meydanlara yazacağız” dedi.

Başkan Atay şöyle devam etti:

“Sizleri her alanda destekleyeceğim; spor, eğitim, kültür alanlarında. Belki diğer çocuklara göre şanslı olabilirsiniz ama olmayan arkadaşlarınız bu sistemden fayda sağlayacak. Ayrıca Efeler’de müzeye gitmeyen sinemaya gitmeyen tiyatroya gitmeyen çocuk kalmayacak.”

efeders9.jpg
 
BÜYÜK PROJE SENEYE 29 EKİM’DE
 
Başkan M. Fatih Atay, Efeler’de yine patenti Başak Koleji’ne ait çok büyük bir Matematik Parkı Yapacaklarını da müjdeledi. Atay, “Seneye 29 Ekim’de Matematik Parkı’nı hayata geçireceğiz. Telif hakkı Başak Koleji’ne ait olan Matematik Parkı’nın bir benzerini Efeler’de yaşayan yurttaşlarımızda faydalansın diye bağışladılar. Seneye bu parkı hayata geçireceğim sizler için. Hem oyun oynayacaksınız hem matematikle buluşacaksınız. Hem sevgi ve bilim ile kucaklaşacaksınız” diye konuştu.  Başkan Atay, konuşmaların ardından miniklere derslere internet üzerinden ulaşmaları için hazırlanan şifreleri miniklere ve öğretmenlere dağıttı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.