Efeler'de Atay mobbingi İYİ'ce arttı

Efeler'de Atay mobbingi İYİ'ce arttı

CHP’den ayrılarak İYİ Parti’de kendine yer bulan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın, rozetini takmasının ardından personellerine partiye üye olmaları için mobbing uyguladığı yönündeki iddialar, şiddetlenerek arttı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) olaylı bir şekilde istifa eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, geçtiğimiz günlerde yeni bir skandalla gündeme gelmişti.

Kendisini mahallenin güzel kızı olarak tanımlayan ve birçok partiden davet olduğunu söyleyen Mehmet Fatih Atay, kendine İYİ Parti’de yer buldu.

İYİ Parti'ye katılan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay hakkındaki yeni iddia, vatandaşların tepkisini çekti.

İddiaya göre, Efeler Belediyesi personellerine CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye üye olmaları yönünde ağır baskı yapılıyor. Bu baskının yine Efeler Belediyesi'nde çalışan ve Mehmet Fatih Atay'a yakınlığıyla bilinen Nihat isimli personel üzerinden yapıldığı, diğer personellerinse bu duruma tepki gösterdikleri iddia edildi.

Personelin İYİ Parti'ye üye olmaya yanaşmadıkları fakat uygulanan mobbing nedeniyle kovulma korkusu yaşadıkları, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla ilgili hazırlanması planlanan iftira içerikli paylaşımları ise kesinlikle paylaşmayacaklarını ifade ettikleri öğrenildi. (Aydın Life Haber)

content-2023-02-23-11-18-19.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.