EFES SELÇUK SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDA 

EFES SELÇUK SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDA 

Belediyenin sağlık çalışanları ile ilgili hazırlamış oldukları kokartlar sağlık ocağı ve hastanelere de dağıtıldı.   

Efes Selçuk Belediyesi çalışanları sosyal medyada #İyikiTTBvar #TTBninyanındayız etiketleriyle Türk Tabipler Birliği’ne verilen desteğe yakalarına taktıkları kokartlarla katıldılar. Efes Selçuk Belediye Hizmet Binası girişine ise “Sağlık Emekçileri Tükeniyor. Duyuyor musunuz?” yazan bir pankart asıldı. Belediyenin sağlık çalışanları ile ilgili hazırlamış oldukları kokartlar sağlık ocağı ve hastanelere de dağıtıldı.  

 
Türk Tabipler Birliği’nin pandemi sürecinin olumsuz tüm etkilerinin sağlık çalışanlarına ve halka yüklenmesine gösterdiği tepki üzerine hedef olması sebebiyle sosyal medyada açılan #İyikiTTBvar #TTBninyanındayız etiketlerine ve Türkiye’deki hekimlerin yüzde 80’inin üye olduğu kamu kurumu niteliğindeki Türk Tabipler Birliği’ne Türkiye’nin her yerinden olduğu gibi Efes Selçuk’tan da destek geldi. 
 Efes Selçuk’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları üyeleri ,  hastane çalışanları, Efes Selçuk Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Bilgi Keskin devlet hastanesi önünde toplanarak pandemi sürecinde hayatını kaybeden sağlık çalışanları için saygı duruşunda bulundular. Yapılan basın açıklamasında pandemi ile birlikte daha zorlu bir süreç geçiren sağlık çalışanlarının durumuna değinilerek; sağlık çalışanlarının iş yükünün artmasının yanı sıra daha fazla risk altında olduklarına, pozitif vakaların yüzde 10’unu oluşturan sağlık çalışanlarının donanım yetersizliğine rağmen özveri ile çalışmaya devam ettiklerinin altı çizildi. 

www.medyaege.com-(4)-011.jpgwww.medyaege.com-(3)-011.jpgwww.medyaege.com-(2)-013.jpgwww.medyaege.com-(1)-015.jpg
Basın açıklaması esnasında caddeden araçlarıyla geçen vatandaşlar da korna ve alkışlarla sağlık çalışanlarına destek verdiler. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.