Efsane Direktörden Emre Mor İtirafı

Efsane Direktörden Emre Mor İtirafı

Hollanda futbolunun efsane ismi direktörden Emre Mor itirafı.

Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Ajax Spoortif Direktörü Marc Overmars, daha önce Emre Mor ile ilgilendiklerini itiraf etti.

Hollanda'nın de Telegraaf gazetesine geniş bir röportaj veren Hollandalı efsane artık İskandinavya'dan transfer yapmanın çok zor olduğunu söylerken Emre Mor'u örnek gösterdi: "Christian Eriksen'i 1.5, Viktor Fischer'i de 1.2 milyon Euro'ya almıştık. Ama artık o devir bitti. Emre Mor ile daha en başından ilgilenmiştik. Fakat o transfer imkansızdı çünkü çoktan devlerin radarına girmişti. Şu anda İsveç'te 17 yaşında bir forvet var ve 8 milyon Euro'ya dahi size vermiyorlar."
 
Overmars'ın kastettiği isim AIK forması giyen Alexander Isak. Yeni Zlatan olarak lanse edilen 17 yaşındaki golcü başta Real Madrid olmak üzere dünya devlerinin radarında. 
 
Overmars kendi bütçelerinin Getafe, Celta Vigo gibi takımlardan daha az olduğunu gördüğünde büyük bir şoka uğradığını söylerken, "Artık transfer Güney Amerika'!ya yöneldik. Oradan daha ucuza transferler yapabiliyoruz. Mateo Cassierra ve Davinson Sanchez için 5 milyon Euro verdik. Böyle oyuncular için bu para normal" ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.