EGE BAŞKANLARI KILIÇDAROĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

EGE BAŞKANLARI KILIÇDAROĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Ankara'daki 8 Ege İlinin 2005 yılında oluşturduğu EGEM Platformu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu.

CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede dernek başkanlarına CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır eşlik ederken, görüşmeye EGEM Platformu Dönem Başkanı ve Afyon dernek Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Platform Dönem Başkan Yardımcısı ve İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, Aydınlılar Derneği Başkanı Halil Apaydın, Kütahyalılar Dernek Başkanı Nuri Uygun, Manisalılar Dernek Başkanı Recep Gezinti, Denizliler Dernek Başkan Vekili Hamit Oğuz ile Uşaklılar Dernek Başkan Vekili Ayşe Cöner katıldı.
 
Görüşmede Kılıçdaroğlu'na EGEM Platformu faaliyetleri ile derneklerin illeri hakkındaki görüşleri ifade edilirken, Kılıçdaroğlu'da Ege Bölgesinin Ankara'da bir arada temsil edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ege'nin kültürünün ve çağdaşlığının aydınlık Türkiye mücadelesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
 
EGEM Platformu Dönem Başkanı Mehmet Ali Özerkan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “siyasi parti lider ve temsilcilerine ziyaretlerinin devam edeceğini” aktardı.

00-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.