Ege Masterlerda, Haldun Dokel güven tazeledi

Ege Masterlerda, Haldun Dokel güven tazeledi

Ege Masterler Federasyonu (EMF) seçimli olağanüstü Genel Kurulu'nun tek listeyle gidilen seçiminde mevcut Başkan Haldun Dokel ve ekibi güven tazeleyerek yeni dönem için onay aldı.

Ege Masterler Federasyonu (EMF) seçimli olağanüstü Genel Kurulu, Yönetim Kurulu’nun isteği ve çağrısı ile İzmir Atatürk Stadı Hakemler Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı yeter sayısının bulunduğunun anlaşılması üzerine genel kurul açış konuşmalarıyla başladı. 2021- 2022 sezonunun değerlendirilmesinden sonra faaliyet raporu okundu. Finansal tablolar haziruna sunularak oylandı. İbranın ardından yeni yönetim için seçime geçildi. Tek listeyle gidilen seçimde Haldun Dokel başkanlığı’ndaki yeni yönetim kurulu Timur Adıyaman, Maksut Güncü, Ahmet Bekdoğdu, Ali Osman Tunç, Ayşe Bakış, Ercan Güvenli, Abdullah Özüdoğru ve İsmail Çelebi’den oluştu.

yonetim-kurulu.jpeg

Seçimin tamamlanmasının ardından teşakkür konuşması yapan EMF Başkanı Haldun Dokel "Pandemi döneminden kaynaklanan bazı sorunlar vardı. Yönetim kurulumuzun üyeleri arasında da bazı tartışmalı konularımız vardı. Bir güven tazelememiz gerekiyordu. Bunun hiç bir art niyeti, art düşüncesi yok. Bu; üyemiz 40 derneğin görüşlerini alma açısından da önemliydi. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. Bize yeniden güven verdiniz. Bize güven tazelettiniz. Bundan sonraki dönemde de EMF’yi sizlerin istediği gibi sizlerin düşündüğü gibi daha ilerilere götürebilmek adına mücadelemizi, çalışmalarımızı sürdüreceğiz " dedi.

haldun-dokel.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.