EGE ORMAN VAKFI İÇİN  “AÇIK ARTTIRMAYA DAVET”

EGE ORMAN VAKFI İÇİN  “AÇIK ARTTIRMAYA DAVET”

TARKEM girişimleriyle hayata geçen Kemeraltı Sokağı'nda, 6 - 15 Eylül 2019 tarihleri arasında İFOD İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından organize edilen "Kemeraltı, Basmane ve Kadifekale" Fotoğraf Sergisi ziyaretçilerini bekliyor.

İFOD üyelerine ait 38 fotoğrafın ve İtalya'dan kardeş dernekleri Cupolone Fotoğraf Kulübü üyelerine ait 9 adet fotoğrafın sergileneceği alanda yine tüm gün izlenebilecek olan "Kemeraltı, Basmane ve Kadifekale" adlı fotoğraf gösterisi de yer alıyor.

 

İFOD ve Cupolone üyelerine ait 47 fotoğraf 9 Eylül 2019 Pazartesi akşamı 20.00 - 21.30 saatleri arasında Kemeraltı Sokağı'ndaki sahnede "açık arttırma" usulü ile TARKEM tarafından toplantıda bulunacak iş insanlarına ve tüm katılımcılara Ege Orman Vakfı'na fidan bağışı için satışa sunulacak.

 

Ayrıca bir sivil toplum örgütü olarak İFOD, ilgi alanı olan fotoğrafı kullanarak görsel bir farkındalık yaratma amacı ile “YEŞİLE ÇAĞRI” adı altında bir sergi/enstelasyon çalışması hazırladı. Temsili boş bir ağaç maketine, üyelerinin gönderdiği fotoğrafların fidan bağışı yapan kişiler tarafınca asılması şeklinde planladıkları  interaktif sergiye katılımı ve Ege Orman Vakfı'na fidan bağışı için destek beklediklerini ifade etti.

 

Sergi ve stand 6-14 Eylül tarihlerinde 16.00 - 00.00 saatleri arasında, 15 Eylül Pazar günü ise 16.00 - 19.00 saatleri arasında İzmir Enternasyonal Fuar’ın da ziyarete açık olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.