Ege Üniversitesi 7’den 70’e herkesin üniversitesi oldu

Ege Üniversitesi 7’den 70’e herkesin üniversitesi oldu

Ege Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezinin(EGEÇEM) İlköğretim ve lise öğrencileri için düzenlediği “Sömestr Tatili Eğitimleri” sürüyor.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, EGEÇEM’i ziyaret ederek Ege Üniversitesine konuk olan çocuklarla sohbet etti. 


Kod yazma ile stop motion animasyon film atölyesi eğitimlerinde geleceğin üniversitelilerini kampüste ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Budak, ‘‘Öğretim üyelerimiz tarafından verilen bu eğitimlere katılan çocuklarımızın üniversite eğitimine adapte olması ve üniversitemizi tanıması açısından bu etkinliğimizi önemsiyoruz. İlköğretim öğrencilerine yönelik animasyon film yapımının yanında medya okuryazarlığı eğitimi de vererek çocuklarımızın bu konuda farkındalıklarının artmasını sağladık. Ege Üniversitesi 7’den 70’e  herkese hizmet ediyor.  Ege Üniversitesi Rektörlüğü olarak tüm bu çalışmalara destek veriyoruz. Bu güzel projeye katkı sunan tüm öğretim üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Ege Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından verilen eğitimlerde çocukların bilime karşı olumlu tutumlar geliştirmesi hedefleniyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.