Ege Üniversitesi Şehit Polis Fethi Sekin’i Minnetle Anıyor !

Ege Üniversitesi Şehit Polis Fethi Sekin’i Minnetle Anıyor !

Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi Sekin Yol Koşusu ’’ 1 Mart 2017’de gerçekleşecek

 

İZMİR (Ege Ajans) - İzmir Bayraklı Adliyesi önünde 5 Ocak 2017 tarihinde meydana gelen terör saldırısında büyük bir kahramanlık göstererek çok sayıda vatandaşın hayatını kurtaran ve burada şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin adına “Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi Sekin Yol Koşusu” düzenlenecek.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun’un katılımıyla  koşu hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla   24  Şubat Cuma  günü saat 11.00’de  Ege Üniversitesi Rektörlüğü Yeni Senato Salonu’nda “Basın Toplantısı” düzenlenecek.

11 KİLOMETRELİK KOŞU

Ege Üniversitesi’nin organizasyonuyla ve İzmir’deki çeşitli kurum ve kuruluşların desteğiyle 1 Mart 2017 Çarşamba günü Saat:10.00’da gerçekleşecek olan yol koşusu, Ege Üniversitesi Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi Şelale önünden başlayacak. Toplam 11 kilometrelik koşu, İzmir Adliyesi önünden geçilerek, Ege Üniversitesi Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi önünde sona erecek.

Türkiye Atletizm Federasyonu ve IAAF yarışma kurallarına uygun olarak gerçekleşecek yol koşusuna başvurular ücretsiz olup, 27 Şubat 2017 tarihine kadar sürecek.  

“Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi Sekin Yol Koşusu”na başvuruda bulunmak isteyen katılımcılar detaylı bilgiye http://kosuyoruz.biz/fethisekin.html adresinden ulaşabilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.