Ege Yulpa Der’in Olağan Genel Kurulu yapıldı

Ege Yulpa Der’in Olağan Genel Kurulu yapıldı

Ege Yulpa Der (Ege Bölgesi Yufkacılar, Lokmacılar, Pastacılar ve Aşçılar Derneği) Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel Kurulda, Kurucu Başkan Mahmut Tanrıkulu güven tazeledi.

Genel Kuruldan sonra bir teşekkür konuşması yapan Ege Yulpa Der Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tanrıkulu, amaçlarının meslektaşlarının daha iyi koşullarda hizmet üretebilmeleri için çalışmak olduğu söyleyerek, “Üyelerimiz arasında; Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren yufkacılar, lokmacılar, pastacılar ve aşçılar var. Biz, bu üyelerimizin haklarını korumak, sorunlarını yetkili mercilere ileterek çözüm yolları oluşturmak ve merdiven altı olarak tabir edilen kayıt dışı işletmelerin önüne geçebilmek için yola çıkmıştık. Üyelerimizden aldığımız güçle, çok şükür birçok noktada başarı da sağladık. Üyelerimizi resmi kurumlarda temsil etmek ve onların daha iyi koşullara sahip olabilmesi adına, yeniden göreve talip olduk. Bizlere güvenen ve tekrar göreve getirme teveccühünde bulunan bütün meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız güçle yolumuza daha güçlü bir şekilde devam ediyoruz.” dedi.

Mahmut Tanrıkulu Başkanlığındaki Ege Yulpa Der’in yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Adem Çavuşdere, Adıgüzel Sümbül, Adnan Keser, Ahmet Kahraman, Ali Bilen, Bayram Tekin, Cahit Akın, Cevat Keser, Çetin Erat, Erdal Demir, Faris Tanrıkulu, Hamit Birçek, Mehmet Kahraman, Mehmet Kerim Yakut, Metin Köroğlu, Nazmi Akkoyun, Üçler Sulak, Ümmet Akyurt, Yaşar Kahraman.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.