Ege'de Emniyet Müdürlüğü Masa Açtı

Ege'de Emniyet Müdürlüğü Masa Açtı

Ege Üniversitesi'nde masa açan Emniyet Müdürlüğü ailelere ve öğrencilere broşür dağıttı.

Akdemir, “Biz İzmir Emniyet Müdürlüğü olarak, öğrencilerin yaşayabileceği olumsuzlukları önlemek için Üniversite yönetimiyle işbirliği içinde  çalışıyoruz. Amacımız özellikle Ege Üniversitesi’ni yeni kazanan ve farklı illerden gelen gençleri terör örgütlerine karşı bilgilendirmek ve uyarmak. Öğrencilerin güven, huzur ve emniyet içinde olmalarını istiyoruz” dedi

İZMİR(Ege Ajans)- Ege  Üniversitesi’ni kazanan  binlerce genç aileleri ile birlikte  kayıt yaptırmak için  İzmir’e  geliyor.  İzmir  Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği  ekipleri çalışmalarıyla Ege Üniversitesi’ni yeni kazanan öğrencileri terör örgütleriyle bağlantılı olan  kişilere karşı bilinçlendiriliyor.

İzmir Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin daha iyi ortamda ve daha huzurlu bir eğitim dönemi geçirmeleri amacıyla Ege Üniversitesi kampüsünde stant açtı. Açılan stantta üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilerin, terör örgütlerinin tuzaklarına düşmemesi için bilgilendirme yapılıyor. Ege Üniversitesi’ne kayıt için gelen pek çok veli ve üniversite öğrencisi karşılaştıkları ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek çok güzel bir uygulama olduğunu ifade ettiler.


BU ÇALIŞMA TÜRKİYE GENELİNDE YAPILIYOR
Baş Polis Kenan Akdemir, “Biz İzmir Emniyet Müdürlüğü olarak, öğrencilerin yaşayabileceği olumsuzlukları önlemek için Üniversite yönetimiyle işbirliği içinde  çalışıyoruz. Amacımız özellikle Ege Üniversitesi’ni yeni kazanan ve farklı illerden gelen gençleri terör örgütlerine karşı bilgilendirmek ve uyarmak. Biz bu çalışmayı öğrencileri kendi ideolojileri için kullanan grupları engellemek için yapıyoruz. Öğrencilere ve ailelerine broşürler dağıtıyoruz. Ayrıca sadece burada stant açmadık. Diğer üniversitelerde de stant açtık. Biz öğrencilerimizin bir önce okuldan mezun olup ülkeye faydalı bireyler olmasını istiyoruz. Öğrencilerin güven, huzur ve emniyet içinde olmalarını istiyoruz. Bu çalışma Türkiye genelinde yapılıyor. Bütün üniversitelerde ekiplerimiz görev yapıyor. Çalışan ekiplerimizin hepsi donanımlı. Eğitim dönemi içinde ekiplerimiz gün boyu görev alıyor. Ayrıca okullarda seminerler veriyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.