Egeli çalışanlara etkili ebeveynlik eğitimi

Egeli çalışanlara etkili ebeveynlik eğitimi

Rektör Budak, “Daha medeni ve daha modern toplum yetiştirmek adına en iyi eğitimi vermeliyiz” dedi.

Ege Üniversitesi(EÜ) Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından 2-6 yaş grubu çocuğu olan EÜ personeline yönelik düzenlenen, ‘Etkili Ebeveynliğe Doğru Adım Adım’ eğitim programı tamamlandı. Programı tamamlayan katılımcılara sertifikalarını EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak verdi.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Nuri Bilgin Konferans Salonu’nda, Psikoloji Bölümü Anabilim Dalı tarafından 2-6 yaş grubu çocuğu olan EÜ personeline yönelik düzenlenen, ‘Etkili Ebeveynliğe Doğru Adım Adım’ eğitim programı sertifika töreni yapıldı. Törene EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Ayönü, Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sonia Amado, Gelişim Psikolojisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aysun Doğan ve eğitim alan EÜ personeli katıldı.

REKTÖR BUDAK EĞİTİMİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Eğitim programına katılan çalışanları tebrik eden Rektör Budak, “Kendi alanında uzman olan kadrolarımızın deneyimlerini, diğer kadrolarımızla paylaşması çok değerli. Bu eğitimde beni en çok etkileyen şey ürettiğimiz bilimden çalışanlarımızın da yararlanması. Üniversitemizin büyüyen yapısı bilgi aktarımı ile devam edecek. Üniversitemiz tüm kadrolarıyla birbirine ve öğrencilerine destek oluyor. Öğrencilere sağlıkta öncelik sistemi, üniversite kreşimizin daha modern bir yere kavuşturulması, spor salonundan tüm kadrolarımızın ve öğrencilerimizin yararlanabilir hale gelmesi bu durumun en güzel örnekleridir” dedi. Konuşmasında eğitimin önemine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Budak, “Daha medeni ve modern toplum yetiştirmek adına en iyi eğitimi vermeli ve bu doğrultuda tüm imkanlarımızı kullanmalıyız” diyerek sözlerine son verdi.

Keyifli ve verimli bir eğitim dönemi geçirdiklerini kaydeden Doç. Dr. Aysun Doğan ise “Bilimsel çalışmalardan yola çıkarak 6 hafta boyunca bilgilerimizi ve deneyimlerimizi birbirimizle paylaştık. Biliyoruz ki ebeveyn olmak hiç bitmeyen bir yolculuk. Bu serüvende Gelişim Psikolojisi Anabilim Dalı olarak her zaman yanınızdayız” dedi. Tören, Rektör Budak’ın katılımcılara sertifikalarını vermesiyle son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.