Egeli genç iletişimcilerden  ‘Dışavurum’ sergisi

Egeli genç iletişimcilerden ‘Dışavurum’ sergisi

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Fuaye Alanı’nda genç iletişimcilerin kara kalem, kuru ve yağlı boya ile keçeli kalem çalışmalarının yer aldığı “Dışavurum” resim sergisi sanatseverlerle buluştu.

Sergiyi ziyaret eden   Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Başarılı çalışmalara imza atan Üniversitemiz İletişim Fakültesi’nin genç yeteneklerini kutluyorum” dedi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo Televizyon ve Sinema, Reklamcılık ve Gazetecilik Bölümü öğrencileri tarafından “Dışavurum” resim sergisi açıldı.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Fuaye Alanı’nda açılan sergiye Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Alev Fatoş Parsa, Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEMM) Müdürü ve Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.  ‘Dışavurum’ sergisi, İrem Gündoğdu küratörlüğünde Doç. Dr. Burcu Balcı danışmanlığında gerçekleşti.

EÜ Rektörü Prof. Dr. Budak, sergi anı defterine yazdığı yazıda “Emekleriyle bu sergiyi gerçekleştirmelerinden dolayı İletişim Fakültemiz 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarınız devamlı, yolunuz açık olsun” sözlerine yer verdi.

Serginin danışmanlığını yapan Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Balcı, “Ege Üniversitesi İletişim Fakültesinin öğrencilerinin açtığı ‘Dışavurum’ resim sergisi, yetenekli sanatçı adayı gençlerin düşünce ve duygu dünyalarını tuvallere yansıttıkları, dışavurdukları resimlerden oluşuyor. Birbirinden farklı tarzlardaki resimlerden kimisi kara kalem çalışması, kimisi de yağlı boya tarzında. Apayrı dünyalara sahip sanatçı gençlerimizin sergisi çok renklilik ve çeşitlilik açısından zenginlik içeriyor. Sergimiz, bu hafta boyunca Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Fuaye Alanı’nda gezilebilir” diye konuştu.

Öğrenciler;  Cüneyt Gök, Hatice Kara, Özgür Tepebaşı, Tolga Geç ve Utku Beycan tarafından yapılan sergi hakkında konuşan İrem Gündoğdu, “Sergi, İletişim Fakültesi’nin farklı bölümlerinden arkadaşların hobileri aracılığıyla gelişen resim yeteneklerinin bir nevi ‘dışavurumu’. Öğrencilerin boş zamanlarında yeteneklerini kullanarak bir araya getirdikleri resimlerden oluşan sergimiz; Radyo Televizyon ve Sinema, Gazetecilik, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.  Sergi; kara kalem, kuru boya, yağlı boya ve keçeli kalemlerle yapıldı. Genel hattıyla bu bir dışavurumdur” dedi.

Yoğun ilginin yaşandığı sergi, 12 Ekim tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.