Egeli iletişimciler sertifikalarını aldılar

Egeli iletişimciler sertifikalarını aldılar

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “Gelenekselden Dijitale Uluslararası Medya Araştırmaları Sempozyumu”nda görev alan öğrencilere teşekkür sertifikaları verildi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene; Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEMM) Müdürü Prof. Dr. Dilek Takımcı, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zuhal Özel Sağlamtimur, İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu’nun yanı sıra  10-11 Mayıs tarihlerinde  gerçekleştirilen  “Gelenekselden Dijitale Uluslararası Medya Araştırmaları Sempozyumu’nda görev alan öğrenciler katıldı.

Öğrenciler sertifikalarını;  Doç. Dr. Zuhal Özel Sağlamtimur, Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, Prof. Dr. Dilek Takımcı, Dr. Öğretim Üyesi Pınar Özgökbel Bilis, Arş. Gör. Ümit Aydoğan, Arş. Gör. Bilal Süslü ve Arş. Gör. Yağmur İçelli’nin elinden aldı.

Sertifika töreninde duygularını dile getiren Radyo-Televizyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, “Sempozyum süresince bize destek olduğunuz için, sempozyumda çalıştığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Sizin sayenizde çok güzel övgüler aldık, sizin için de güzel bir deneyim oldu” diye konuştu.

Uluslararası ve ulusal katılımla yapılan   “Gelenekselden Dijitale Uluslararası Medya Araştırmaları Sempozyumu” kapsamında yurt içinden ve yurt dışından birçok akademisyen gelenekselden dijital medyaya, medya ekonomisi, toplum ve medya, metinlerarasılık ve fotoğraf gibi birçok konuda sunumlar yaptılar. İletişim bilimciler, son dönem araştırmalarını aynı platformda hem öğrenciler hem akademik dünya ile paylaştılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.