Egeli Masterler'in şampiyonları belli oluyor!

Egeli Masterler'in şampiyonları belli oluyor!

Ege Masterler Federasyonu(EMF)’nun iki ayrı kategoride düzenlediği 2018 -2019 lig sezonu şampiyonları hafta sonu yapılacak maçlarla belirlenecek.

 Bu yıl ilk kez düzenlenen +50 yaş liginin son maçı Bornova Doğanlar Aziz Kocaoğlu Stadında,  beş sezondur düzenlenen +40 yaş liginin finali ise Yusuf Tırpancı Sahası’nda oynanacak.

+50 YAŞ BORNOVA MASTER 

Kadrosunda Bornova Belediye Başkanı CHP’li Mustafa İduğ’un da yer aldığı Bornova Masterler ile profesyonel liglerde de top koşturmuş eski futbolcuların bulunduğu Karşıyaka Karması arasındaki +50 yaş grubu maçı Bornova Doğanlar Aziz Kocaoğlu Stadı’nda 18 Mayıs 2019 Cumartesi Günü saat 17.00’da başlayacak.  Bornova Masterler’in şampiyonluğu daha önceden garantilediği karşılaşmayı  bazı İzmir milletvekilleri ve il protokolünün önemli isimleride izleyecek. Maç sonrası şampiyona kupası takdim edilecek.  

mustafa-idug.jpg

+40 YAŞ FİNALİ EGE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIKGÜCÜ

3 Grupta 31 takımla gerçekleştirilen EMF 2018-2019 Bodrum Belediyesi Dostluk Sezonu  +40 yaş liginin Play Off’larda mücadele eden 16 takımı arasında final oynamaya hak kazanan Ege Üniversitesi Sağlıkgücü ile Balçova Termal Masterler arasındaki şampiyonluk maçı 19 Mayıs 2019 Pazar Günü saat 16.00’da Çamdibi Yusuf Tırpancı Sahası’nda oynanacak.  Şampiyon ve dereceye girenler kupalarını maç sonrası törenle alacak.     

Ege Masterler Federasyonu (EMF) Başkanı Haldun Dokel her yaşta insanımıza dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirerek spor yaptırmak amacıyla kurulan EMF’nun beşinci sezonunu tamamlamanın  mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Haldun Dokel; “Bu yıl 8 takımla ilk kez oluşturduğumuz +50 yaş ligimizle geçmişte futbolumuza değer katmış oyuncuları sahalara döndürmenin, beşinci sezonunu gerçekleştirdiğimiz  +40 ligimizle ise sporumuza hizmeti sürdürmenin gururunu yaşıyoruz. Sağlık için, dostluk için, birlik ve beraberlik için, toplum ve dünya barışı için sporun ne kadar önemli olduğunu ulusal ve uluslar arası düzeyde gözler önüne seriyoruz. Bu hafta tamamlanacak liglerimizin şenlik havasında geçecek maçlarına tüm sporseverleri aileleri ile birlikte davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.