EGESEM gençlik çalışmalarına hızla devam ediyor

EGESEM gençlik çalışmalarına hızla devam ediyor

“EGESEM Gönüllü Projesi” gönüllülerin bireysel yetkinliklerini geliştirici, deneyimlerini arttırıcı faaliyetlere devam ediyor.

 

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yerelde yaygınlaşma, farklı fırsatlardan gençleri haberdar etme, gönüllü çalışmaları teşvik etme gibi hedefleri olan “EGESEM Gönüllü Projesi” gönüllülerin bireysel yetkinliklerini geliştirici, deneyimlerini arttırıcı faaliyetlere devam ediyor.

Gençlerin sosyal, eğitimsel ve kişisel gelişimlerine destek sağlamak için EGESEM Gönüllü Projesini hayata geçirdiklerini belirten EGESEM Eğitim Koordinatörü Filiz Güleç Kutlu, gençlerin ilgi alanlarına yönelik, kişisel ve toplumsal fayda sağlayıcı etkinlikler gerçekleştirmek için çabaladıklarını belirtti.

“Yaşam Boyu Öğrenme” anlayışı ile hareket eden EGESEM,  gençlerin, teorik eğitimler dışında yaşayarak ve  yaparak öğrenme fırsatları sunuyor.

EGESEM bu kapsamda,  “Yaratıcı Drama Yöntemi ile İş Görüşmesi” eğitimi verecek. Eğitim ile  kendi yetkinlik ve becerilerini arttıran gençler, arkadaşlarına kendi deneyimlerini daha kolay aktarabilecek.

Eğitim, gençlerin bireysel gelişimlerine katkı sağlayarak, iş görüşmesi deneyimi kazandıracak. Etkinlik kapsamında, iş görüşmesi, yaratıcı CV hazırlama, bireysel analiz gibi konularda dersler verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.