EGESEM'de 10 Kasım'da Başlıyor: Ne Düşündüğünü Biliyorum

EGESEM'de 10 Kasım'da Başlıyor: Ne Düşündüğünü Biliyorum

Ege Üniversitesi'nde 10 Kasım'da "Ne Düşündüğünü Biliyorum"

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (EGESEM) kültür sanat ve kişisel gelişim programları içinde yer alan “Ne Düşündüğünü Biliyorum” eğitimi, kendini iletişim alanında geliştirmek isteyen katılımcılar için 10 Kasım’da  başlıyor. Eğitime katılmak isteyenler www.egesem.org ya da (232) 483 53 64 nolu telefondan kayıt yaptırabiliyor.
Eğim kapsamında, insanları okumanın temelleri, dört iletişim kodu, beden dili kodu ve analizi, mikro ifadeler ve yüz kodu analizi, yüz okuma testi, vokal kod ve analizi, konuşma kodu ve analizi, sözel sızıntılar, kendini ifade ve ileti yönetimi, empatiyi geliştirmek, empati testi, gizli gündemler, algı yönetimi ve bütünü keşfetme, konuşma alışkanlıkları ve psikolojik etmenler, yalan söyleme ve aldatma belirtileri, 4 iletişim kodu ve yalan analizi, unutulacak sözler, kullanılacak sözler, doğru soruları sormayı öğrenmek, ilişkilerde ikna stratejileri gibi konular anlatılacak.
 Eğitim Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gaye Özdemir Erel tarafından  verilecek. Eğitimde karşımızdakini anlama, özel ve iş yaşamındaki ilişkilerde fırsatları ve tehditleri algılama becerisi geliştirilmesi hedefleniyor. Yine eğitim süresince insanların yüz ifadeleri, beden hareketleri, duruş biçimleri, konuşma şekilleri ve ses tonlarındaki şifreleri yakalayarak onları akıllıca okuma yöntemleri katılımcılara aktarılıyor. Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Eğitim Salonu’nda gerçekleşecek olan eğitim sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verilecek.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.