Eğitimciler ve basın çalışanları yeşil sahada buluştu!

Eğitimciler ve basın çalışanları yeşil sahada buluştu!

İzmir’ de görev yapan basın çalışanları ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları arasında düzenlenen futbol karşılaşmasında centilmenlik kazandı.

 İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Fuat Uğur, “ İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında spora ve sağlıklı yaşama teşvik etmek amacı ile böyle bir karşılaşma yapmaya karar verdik. Biz eğitimciler ve basın mensubu olarak çalışan değerli arkadaşlarımız gençleri spora teşvik etmek istiyoruz”  dedi.

Zorlu geçen mücadelede açık ara farkla milli eğitim müdürlüğü takımı karşılaşmayı alırken Uğur, “ Skor değil, sonuç önemli”  diyerek, sonuçta dostluğun kazandığını ifade etti.  6+1 oynanan halı saha karşılaşmasında ilk dakikalarda basın mensuplarının attığı gollerle İzmirli muhabirler karşılaşmada öne geçerken, eğitimcileri atak hareketlerle önce skoru eşitlediler. 3-2 den aldıkları maçta son dakikalarda Şehit Lütfü Gülşen Uygulama Okulu müdür yardımcısı Kerem Süreklier’in topuk pası ile attığı gol filelerle buluştu.

12. Dakikada atılan golle milli eğitim beraberliği yakaladı. Çekişmeli geçen karşılaşmada 19 ve 20. dakikalarda goller ardı arkasına atılınca aradaki fark açıldı. 3-1 lik skordan sonra; maçın 21. dakikasında topu karşı takımın ağlarına sokan milli eğitim takımı 3-2 lik sokuru yakaladı.

Karşılaşma beş sayılık farkla biterken, sabah gazetesi editörü Serhan Çifdalöz ise   “sonuç dostluğu” değiştirmedi dedi.  Spor yapmak için saat kavramı olmadığını belirten Çifdalöz,  gençlerin daha fazla sporla ilgilenmesi gerektiğini de vurguladı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.