Eğitime bir destek daha

Eğitime bir destek daha

Türk Kızılay İzmir İl Şube Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “1001 Mutluluk Projesi” ile ihtiyaç sahibi 1001 ilkokul öğrencisine kırtasiye oyuncak, hijyen kiti gibi malzemelerin dağıtımı yapıldı.

Türk Kızılay İzmir İl Şube Başkanlığı, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında İzmir ilindeki ilkokullarda öğrenim gören 1001 öğrenci için harekete geçti. Eğitimlerini sürdüren ilkokul öğrencilerine yönelik yapılan proje kapsamında Türk Kızılay gönüllüleri ve personelleri tarafından yardımlar öğrencilere teslim edildi. İhtiyaç sahibi okullardan gelen başvuruları değerlendirmeye alan Türk Kızılay İzmir İl Şubesi, bağışçılardan da aldığı destek ile projeyi çok kısa bir süre içinde hayata geçirdi.

“1001 MUTLULUK 1001 ÖĞRENCİ”

img-8530.jpg

1001 öğrenciye destekte bulunduklarını söyleyen Türk Kızılay İzmir İl Şube Başkanı Kerem Baykalmış, “Evlatlarımızın yüzlerinde mutluluk yaratmak için harcanan emek çok değerlidir. Kızılay, iyilik neferleri ile bunu başarmıştır. Kırmızı hilalimizi, tüm dünyada olduğu gibi İzmir’imizde de insanlığın yüreğine, sevgiyle ve fedakârlıkla kazıdığımıza inanıyorum.” dedi.

“İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”

img-8462.jpg

Proje kapsamında İzmir’deki 4 ilkokulda eğitimlerini sürdüren öğrencilere ulaştıklarını ifade eden Baykalmış ”Kızılaycılık bir yaşam biçimi, bir yol ve hepsinden de öte bir iyilik yarışıdır. Proje kapsamında bizlere ulaşan Şehit Batuhan Şimşek İlkokulu, Vasıf Çınar İlkokulu, Yapıcıoğlu İlkokulu ve Şaşal İlkokulu yönetiminden gelen ihtiyaç listelerini karşılayarak okullara projemizin dağıtımını yaptık. Projemizi de değerli bağışçılarımızın katkıları ile bu sene de tekrar hayata geçirmeyi planlıyor ve başka ilkokullara da ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.