Ekonomi’de unutulmaz gece

Ekonomi’de unutulmaz gece

Sanatçı Pınar Ayhan, Orada Duruverseydi Zaman müzikal belgeselliyle İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin (İEÜ) iki gün konuğu oldu.

7-8 Kasım’da gerçekleşen Orada Duruverseydi Zaman adlı müzikal belgesel; İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Ekonomi Üniversitesi ile İZTO Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın iş birliğiyle seyirciyle buluştu.

Müzikal belgeselin ilk günkü gösterimine İEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İEÜ Mütevelli Heyet Üyesi Emre Kızılgüneşler, üniversite ile vakfın mütevelli heyet üyeleri, davetliler ve öğretim üyeleri katıldı. Müzikal belgeselin ikinci günü de İZTO üyelerine ve İEÜ mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi. Sanatçı Pınar Ayhan, muhteşem performansıyla izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatırken; tarihi yansıtan müzikleri, dekorları ve aksesuarlarıyla da konuklardan tam not aldı.

sanatci-pinar-ayhan-orada-duruverseydi-zaman-adli-muzikal-belgeselle-izmir-ekonomi-universitesinin-ieu-iki-gun-konugu-oldu-5.jpg

Rektör Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu, böylesine değerli ve özel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, sanata verdiği önemi anlatan bir ifadesinde, ‘Bir millet, sanattan ve sanatkardan mahrumsa, tam bir hayata sahip olamaz’ demişti. Böyle düşünen, ufku ve vizyonuyla yolunuzu aydınlatan Büyük Atatürk’ü, özel bir sanat etkinliğiyle anmanın da ayrı bir anlam taşıdığını düşünüyorum. Sanatçımız Pınar Ayhan’ı, üniversitemizde konuk etmekten mutluluk duyduk. Ata’mızı, vefatının 85’inci yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ata’mızdan, tarihimizden, geçmişimizdeki kahramanlıklardan güç alarak, Büyük Türkiye hedefine güçlü bir şekilde yürümek için özgüvenli, vatanını seven, bilim ve aklın yolunda ilerleyen gençler yetiştirmek için çalışacağız. Cumhuriyetimizi daha ileriye taşıyacak gençlerimizi ülkemize kazandıracağız” diye konuştu.



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.