Eleda Fest Dünyaca Ünlü Dansçıları Ağırladı

Eleda Fest Dünyaca Ünlü Dansçıları Ağırladı

Her yıl Ege Üniversitesi Latin Danları Topluluğu (ELADA) tarafından düzenlenen bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Elada Festivali'ne dünyaca ünlü İtalyan Ivana Padolecchia ve Roberta Lesiati katıldı.

Ege Üniversitesi  Latin Dansları Topluluğu Elada'nın düzenlediği, bu sene dördüncüsü gerçekleşen 'Elada Fest' bünyesinde dünyaca bilinen dansçıları ağırladı. Festivale İtalya’dan Ivana Padolecchia ve Roberta Lesiati de katıldı.

Partnerwork olarak aynı zamanda, Elif Çarhoğlu ve Osman Aydın, Selin Tuncer ve Gökhan Tuncer, Özgecan Ergun, Akif Okudan da dans etti. Cha Cha Cha türünde ise, ülkemizi Miami World Latin Cup yarışmasında temsil eden milli dansçılar Nur Özkan ve Şenol Vefa Gülmez performanslarını sergiledi.  Festivalde Elada’nın dansçıları da, nefes kesen gösterileriyle geceye damga vurdu.

Eleda 2

Etkinlikle ilgili Workshoplar Ege Üniversitesi 20 Mayıs Spor Tesisleri’nde, Show geceleriyse Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi – MÖTBE’de gerçekleşti.  Bornova Gastro’da açılışı yapılan Elada Fest, 20 Mayıs’ta Mambo Latino’da düzenlecenecek kapanış gecesiyle sona erecek. (CA- GE- SÜ / OK)

Eleda

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.