Eleftheria Arvanitaki Ege'nin iki yakasını birleştirdi

Eleftheria Arvanitaki Ege'nin iki yakasını birleştirdi

Çeşme Festivali'nin 4. günü Yunan sanatçının konseriyle taçlandı.

Ali İhsan ÇİFTÇİ - 25 yıllık aradan sonra "Ege'nin İki Yakası" temasıyla düzenlenen Çeşme Festivali'nde bu gece Eleftheria Arvanitaki konseriyle taçlandı. Çeşme Anfi Tiyatro'da gerçekleşen konsere ilgi büyüktü. 

img_5749.jpg

Konser öncesinde Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran Çeşmeliler'e seslenerek festivale olan ilgiden dolayı herkese teşekkür etti. Başkan Oran, festivale katkı sunan sponsorlarla birlikte festivalin düzenlenmesinde emeği olan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanlarına da teşekkürü ihmal etmedi.

img_5720.jpg

Önümüzdeki yıl Çeşme Festivali'nin "Balkan" temasıyla gerçekleşeceğini belirten Başkan Oran, konuşmasının sonunda festivale katkı sunan sponsorlara da teşekkür ederek plaket sundu.

img_5739.jpg

Başkan Oran'ın konuşmasının ardından sahne alan Eleftheria Arvanitaki, birbirinden güzel şarkılarla Çeşme Festivali'ne katılanlara müzik ziyafet yaşattı. Ünlü sanatçının konseri için Yunanistan'ın Kos Adası'ndan gelen misafirler de ilgi çekti. Eleftheria Arvanitaki, Çeşme'de Ege'nin İki Yakasını buluşturdu.

img_5711.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.