Elon Musk, alev silahının satışına sonunda başlıyor...

Elon Musk, alev silahının satışına sonunda başlıyor...

Tesla ve SpaceX kurucusu Elon Musk, sahip olduğu The Boring Company şirketinin yeni ürünü olan alev makinelerini en kısa zamanda ABD’de satışa sunacağını açıkladı.

Tanıtımı yapılan ve sınırlı sayıda üretileceği belirtilen alev silahı yanında bir yangın tüpü ile beraber 500 dolara satılacak. The Boring Company’nin internet sitesinde ön sipariş fiyatı 600 dolar olarak belirtiliyor.


Elon Musk’ın The Boring Company şirketi, şehirlerin altına tüneller kazıp trafik sorununa çözüm getirmek için kuruldu. Ama Musk’ın açıklamalarına bakılacak olursa The Boring Company artık alev silahı üreteceğini sizlere daha önce aktarmıştık.

Instagram hesabından The Boring Company'nin adını taşıyan alev makinesinin görselini yayınlayan Elon Musk, ardından kendisinin ve iki The Boring Company çalışanının cihazları kullanırken çekilen görüntüleri paylaştı. Elon Musk, bu silahı dünyanın en güvenli alev silahı olarak tanıtıyor. Bu silahı ne için ürettiğini soran kişilere de eğlenmek isteyen insanlar için cevabını veriyor.


Musk, alev makinelerinin ön siparişlerinin verilebileceğini belirttiği Twitter hesabından ise, “Zombi istilası olduğunda, alev makinesi aldığınız için mutluluk duyacaksınız. Yaşayan ölülerin üzerinde etkili. Eğer öyle olmadığı anlaşılırsa paranızı iade edeceğiz” ifadelerini paylaştı.

Takipçilerinin alev makinelerini satın almanın ve saklamanın yasallığı konusunda şüphe etmeleri üzerine Musk, alevin uzunluğunun üç metreyi geçmemesi koşuluyla, ABD yasalarının bu tür aygıtların satın alınmasına izin verdiğini belirtti.


Zombi istilasına yönelik kullanıcıların paylaştığı yorumların üzerine Musk, “Alev makinesine rağbeti artırmak için zombi istilası yaratacağım iddiası tamamen yanlış. Zaten sözüm ona zombi istilası için binlerce zombiye ihtiyaç duyacaksınız. Bu kadarını üretecek fabrikayı nerede bulabilirim?” ifadelerini kullandı.

Musk, alev makinelerinin ön siparişlerinin verilebileceğini belirttiği Twitter hesabından ise, “Zombi istilası olduğunda, alev makinesi aldığın için mutluluk duyacaksın. Yaşayan ölülerin üzerinde etkili” ifadelerini paylaştı ve alev makinesinin zombi istilasında işe yaramaması halinde alıcılara para iadesi garantisi verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.