EMF Ege Futbol Ligi'nde kupalar verildi!

EMF Ege Futbol Ligi'nde kupalar verildi!

Ege Masterler Federasyonu (EMF) yıl sonu değerlendirme ve ödül töreni İzmir Atatürk Stadı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya,  EMF Başkanı Haldun Dokel, yönetim , denetim, disiplin ve tahkim kurulu üyeleri, federasyona üye kulüplerin başkan yada başkan vekilleri  ve Türkiye Futbol Federasyonu İzmir İl Futbol temsilcisi Selçuk  Ergeldi katıldı.

TÜM TAKIMLAR ŞAMPİYON

Toplantıda bir konuşma yapan EMF Başkanı Haldun Dokel Konfederasyon oluşumlarına katılım,  2020-2021 sezonu için ligin durumu ve diğer bazı konularda bilgilendirmelerde bulundu. Haldun Dokel; “Bu yıl birinci ve gol kralı ilan etmedik. Tamamlanamayan ligimizde herkesi şampiyon kabul ettik. 40 yaş gruplarında 35, artı 50 yaş gruplarında 13 takıma kupalarını verdik. Kurullarımıza ve İzmir il Futbol temsilcimize teşekkür kupaları, play off’a kalan 15 takım ve en centilmen olarak belirlediğimiz bir takımımıza kupa yanında birerde plaket takdim ettik.”

LİGİN BAŞLANGIÇ TARİHİ İÇİN BEKLEMEDEYİZ

“2020-21 sezonu talimatnamemizi başkanlarımızın görüşüne açtık. Maalesef ligimizin başlangıç tarihini belirleyemedik. TFF nun açıklamaları, hakem derneklerimizin çalışma durumları, ve sağlık kurullarımızın önerileri dikkate alınarak en kısa zamanda tarih belirlemeye çalışacağız.”

GENEL KURUL YAPMADAN KONFEDERASYON İÇİN KARAR ALINAMAZ

“Konfederasyonlara katılıp katılmama konusunu ancak genel kurul yaparsak belirleyebiliriz. Pandemi sürecinde genel kurul yapmak yasak olduğu için şimdilik böyle bir oluşumda bulunamıyoruz.  Dernekler Masası’na kayıtlı federasyonların genel kurul yapmadan böyle bir karar almasının mümkün olmadığını  da tüm master camiasına tekrar hatırlatıyoruz. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.