Emlakta Yeni Nesil Online Dönem

Emlakta Yeni Nesil Online Dönem

Dünya ekonomisini alt üst eden corona virüse karşı gayrimenkul sektöründe 360 derece sanal daire turlarıyla yapılan tanıtım ve satışlar ilgi görüyor.

Corona virüsün etkilerini en aza indirmek için teknolojinin nimetlerinden faydalandıklarını söyleyen Masse 360 Gayrimenkul ve Danışmanlık Kurucusu Seyhun Acar, Matterport  ( 3 boyutlu sanal tur) ile dairelerin tüm detaylarını beğeniye sunduklarını belirtti.

Virüs yüzünden evden çıkamayan yatırımcıların sektörü hala yakından takip ettiğini dile getiren Seyhun Acar, İzmir’ de Matterport teknolojisini kullanarak gayrimenkul satış ve kiralama konusunda yatırımcılara önemli bir avantaj sunduklarını ifade etti.

KRİZİ FIRSATA ÇEVİRMEK MÜMKÜN

Corona virüs salgınının alınan önlemlerle birlikte yaz aylarında etkisinin azalmasının beklendiğini kaydeden Acar, “Her kriz bir fırsat dönemidir aslında. Krizi fırsata çevirmek isteyen yatırımcılar internet portalları üzerinden konut takibini sürdürüyor. Uygun fiyatlı evlerle ilgili bilgi topluyor. Bu konuda bizler de bir evin tüm odalarını hatta balkondan görülen manzarasına kadar olan detayları gözler önüne seriyoruz. Ev almak isteyenler; dünyanın neresinde olursa olsun bu bilgiler ışığında artık daha rahat karar veriyor. Bunun yanı sıra evlerimizden online olarak video konferanslar ve canlı yayınlar da gerçekleştirebiliyoruz. Ev almak isteyenlere istedikleri bilgileri anında sunabiliyoruz” diye konuştu.

0-(4)-083.jpg

SANAL TUR HİZMETİ SUNUYORUZ

Corona krizinin er geç sona ereceğini ve askıya alınan yatırımların da mutlaka tekrar gündeme geleceğini vurgulayan Seyhun Acar, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Masse 360 Gayrimenkul ve Danışmanlık olarak Matterport 3 boyutlu sanal tur hizmetini hem kendimiz kullanıyoruz hem de başka gayrimenkul firmalarına sunuyoruz. Gayrimenkul, hala en değerli ve güvenilir yatırım aracı olmayı sürdürüyor. Bu nedenle bu kriz dönemini atlatan ve ayakta kalabilen firmalar herşey bittikten sonra avantajlı bir konuma geçecekler”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.