Emre Sarıgedik, "İzmir'e ve Kulüplere Hizmet İçin Yola Çıktık"

Emre Sarıgedik, "İzmir'e ve Kulüplere Hizmet İçin Yola Çıktık"

Küçük Kulüp Derneği Başkanı ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkan Adayı Emre Sarıgedik, İzmir futbolunun gelişmesinin kent ekonomisinin kalkınmasına da önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Futbolun 7'den 70'e toplumun tüm kesimlerinde ilgiyle takip edilen en önemli spor dallarından biri olduğunu ifade eden Sarıgedik, İZVAK'ın İzmir futbol kulüplerinin yaşatılmasını ve korunmasını misyon edinen önemli bir güç olduğunu ifade etti.

Genç, deneyimli ve kariyer sahibi işadamlarından oluşan Dinamik Grup olarak İZVAK adaylığını açıkladıklarını, belirten Emre Sarıgedik, “Her biri spora gönül vermiş ve İzmir'e vefa borcu ödemek isteyenlerden oluşan Dinamik Grup olarak İZVAK'ın yönetimine talibiz. İzmir'in futbol geçmişiyle önemli bir mazisi olmasına rağmen bugün istenen seviyenin altında yer almaktadır. İzmirde bundan sonra yeni bir dönemin kapılarını açmak istiyoruz. Yalnız Efe olarak değil omuz omuza, güçbirliği içinde, kamuoyunun ve yerel yönetimlerin de desteğini arkamıza alarak önemli projelere imza atmak istiyoruz. Bu konuda önceliğimiz kulüplere destek vererek onların sportif altyapılarının gelişmesini sağlamaktır” diye konuştu.

AMACIMIZ KALICI DEĞERLER BIRAKABİLMEK

İzmir'in sportif anlamda önemli bir potansiyele sahip olduğunu ve İzmirli kulüplerle işbirliği içinde önemli başarıla imza atmak istediklerini kaydeden Emre Sarıgedik “ İzmir'in bir kamp merkezi olması için kolları sıvadık. Ödemiş Gölcük başta olmak üzere kulüplerin sezon öncesi ve arasında kamp yapmaları için uygun şehirlerden biri olan İzmir'in bu vasfının sağlamlaştırılması adına çalışmalar yapılacak. Türkiye'nin dört bir yanındaki kulüplerle İzmir'de kamp yapmaları adına görüşmeler gerçekleştirilecek. Bir diğer önemli projemiz ise kamp merkezine entegre edilecek bir Sporcu Sağlığı Merkezi olacak. Bu merkez, futbolcu transfer edildiğinde beslenmeden spor yaralanmalarına kadar kapsamlı sağlık hizmeti sunacak. Böyle bir merkez kurulduğu bölgeye de önemli bir istihdam ve ekonomik gelişim sağlayacak. Sağlık ve Kamp Merkezi projemiz için ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarla görüşmeler sağlayacağız. Real Madrid, Monaco gibi önemli kulüplerin sportif direktörlerini İzmir'e davet ederek görüş alacağız ve işbirliği içinde olacağız. Amacımız hem kulüplerimize hem de kentimize kalıcı değerler bırakabilmektir” ifadelerini kullandı.

DÜZENLİ GELİR KAZANDIRACAK SİSTEM KURACAĞIZ

İzmirli futbol kulüplerine kalıcı ve düzenli gelir sağlamak için de önemli projeler geliştirdiklerini vrgulayan Emre Sarıgedik, şöyle devam etti: “İZVAK'ın kurucularından aldığımız hizmet bayrağını daha da yukarılara taşımak için yola çıktık. Mevcut sistemi güncelleyerek daha da geliştirmek istiyoruz. Burada spor kulüplerinin kalıcı ve düzenli gelir elde edebilmelerinin önünün açacak birtakım çalışmalar içinde olacağız. İZVAK olarak işleteceğimiz, otopark, halı saha ve benzin istasyonu gibi işletmelere kulüplerimizi de ortak ederek gelir kazanmalarını sağlayacağız. Kulüpler ve yatırımcıları buluşturan bu sistemle hem yeni istihdam yaratacağız hem de kentimize katma değer kazandıracağız. Yani herkesin kazanacağı önemli bir proje olacak. Bu konuda, Gençlik ve Spor Bakanlığı, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve yerel yöneticilerle de görüşme halindeyiz. Projelerimizi anlattığımızda herkesten destek gördük. Dinamik Grup olarak önemli iş bağlantılarımız ve networkümüz bulunuyor. Buradan hareketle ulusal ve uluslararası firmalarla görüşerek çeşitli sponsorluk anlaşmalarına da imza atacağız. Öte yandan kulüplere hukuki anlamda da destek verecek bir Hukuk Departmanı kurma hazırlığındayız”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.