Emre Sarıgedik: İzmirspor yok sayılamaz!

Emre Sarıgedik: İzmirspor yok sayılamaz!

İzmirspor camiası, kulüplerinin kurucu unsur olmalarına rağmen İZVAK üstünden kulüplere aktarılan gelirlerden mahrum kalmasına tepkisini sürdürüyor.

İzmirspor'un İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) üstünden dağıtılan gelirlerde yok sayılmasına bir tepki de Emre Sarıgedik'ten geldi. Sarıgedik, "İzmirspor'u yok saymak, bu kentin futbol tarihini bilmemek ve görmezden gelmektir." dedi. Adaylık sürecinde İzmirspor'un da İZVAK aracılığıyla dağıtılan gelirlerden pay sahibi olması gerektiğini ve seçimi kazanması durumunda bunu sağlayacağını taahhüt ettiğini hatırlatan Sarıgedik, "İsmini kentimizden alan, şehir kültür ve tarihimizde nice başarıları, unutulmaz anıları olan İzmirspor'u amatörde mücadele eden herhangi bir kulüp muamelesi yapılamaz. İzmirspor bugün için belki amatörde olabilir, lakin bu camia silkindiği zaman kendisine destek olanı da, yok sayanı da unutmayacak kadar sağlam bir belleğe sahiptir." dedi.

6065f8b186b247042c65ddbe.jpg

İzmirspor'un amatörden çıkmak için yalnız bırakıldığını söyleyen Sarıgedik, "Bugün Türkiye'nin hiçbir şehrinde, o şehrin adını taşıyan takım, bu denli yalnız bırakılmamıştır. Futbolumuza nice değerli futbolcu ve teknik adam yetiştiren, adeta bir altyapı fabrikası gibi hizmet etmiş olan İzmirspor'u unutmak ve hatta yok gibi davranmak, bu kente ihanettir." dedi. İzmir'de futbol iklimi söylemlerine değinen Sarıgedik, "İzmir'de spor iklimi anlaşılan o ki, küresel ısınma etkisi altında bırakılmıştır. İzmir futbolu yalnız kalmış, tüm yük birkaç kişiye yüklenmiştir. Umuyorum ki bu yanlışlardan bir an önce dönülür." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.