Emre Yücelen'den Sezen Aksu'ya röportaj çağrısı!

Emre Yücelen'den Sezen Aksu'ya röportaj çağrısı!

Müzisyen, yorumcu ve vokal koç;  Emre Yücelen,  "Emre Yücelen Şan Dersi" adını verdiği YouTube kanalında  "Ses Analizleri"ni  değerlendiriyor.

540.000 aboneyi aşan takipçi kitlesi ile günden güne büyüyen kanalında, takipçilerinden gelen istekler üzerine, canlı sohbet paneline gönderilen, canlı performans linklerini yorumluyor. Takipçilerine o performansta yorumcunun kullandığı şan teknikleri hakkında bilgiler veriyor.

Emre Yücelen, geçtiğimiz pazar gerçekleştirdiği canlı yayınında,  kendisinden dört senedir sürekli istenen Sezen Aksu'nun ses analizine yer verdi. Aslında Emre Yücelen'in bugüne kadar Sezen Aksu ses analizine yer vermemesinin bir nedeni vardı. Öncelikli niyeti; daha önce müzik dünyasının özel isimleriyle imza attığı arşivlik röportajlarına  Sezen Aksu'yu dahil etmekti.

Sezen'den, Emre Yücelen'e teşekkür...

Emre Yücelen, Sezen Aksu'ya, geçtiğimiz sene röportaj teklifi götürdü. Yücelen'in röportaj teklifine Sezen Aksu  ise;  "nazik davetinden dolayı çok mutlu olduğunu, kendisinin uzun süredir müziğin vitrininde değil, mutfağında olduğunu ve bu durumdan dolayı kabul edemeyeceğini" belirterek,  YouTube kanalı aracılığıyla müziğe yaptığı katkılar için de Emre Yücelen'e ayrıca teşekkür ettiğini" ileterek cevap verdi.

Geçtiğimiz hafta, canlı yayınında Sezen Aksu analizine yer veren Emre Yücelen, röportaj teklifine gelen bu cevaptan bir sene sonra,  Sezen Aksu'ya röportaj çağrısını bu sefer canlı yayınında yineledi.Gerçekleştirdiği, Sezen Aksu ses analizini  ise "Nesiller Boyu Sezen Aksu" başlığı ile ayıca kanalında yayınladı.

"Gelecek nesiller, idol isimlerin sadece şarkılarını değil, müzikal birikimlerini de öğrensin istiyorum"

Emre Yücelen, canlı yayınında, "Şimdi sizin isimlerini ve şarkılarını bilmekten ziyade;  marka olurken,  müzikal kariyerlerinde basamakları nasıl çıktıklarına dair hikayelerini kendi ağzından dinlediğiniz isim sayısı çok az. Benim asıl amacım bu;  istiyorum ki gelecek nesiller bu yönleriyle de tanısın bu isimleri.  Bu büyük  isimlerin, sadece bestelerini dinleyerek, kendilerinden öğreneceğiniz şey çok az. Aslında kat kat fazlası var." ifadelerine yer verdi. 

Etkilendiği sesin peşinden yurt içi ya da yurt dışı farketmeden,  kilometrelerce yol giderek, o sesin sahibiyle tanışma macerası ve röportajlarıyla bilinen Emre Yücelen,  geçtiğimiz günlerde ise Dadaş Dede ile tanışmak ve röportaj yapmak için Erzurum'a giderek, yakında kanalında yayınlayacağı, arşivlik röportajlarına bir yenisini daha ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.