“En İyi İş Oteli” ödülü Mövenpick Hotel İzmir’in oldu!

“En İyi İş Oteli” ödülü Mövenpick Hotel İzmir’in oldu!

Turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan World Luxury Hotel Awards'ın “En İyi İş Oteli” ödülü bu sene de Mövenpick Hotel Izmir’in oldu.

Dünyaca ünlü Mövenpick Hotels&Resorts zincirine bağlı İzmir’in merkezinde yer alan otel, sunduğu kaliteli hizmeti ve misafir memnuniyetine verdiği önemi aldığı ödüllerle de tescilliyor.  Mövenpick Hotel Izmir, daha önceki yıllarda dört kez World Travel Awards tarafından, bir kez de World Luxury Awards tarafından “En iyi iş oteli” kategorisinde aday olarak ödülü kapmıştı. Bu ödülle başarılarına bir yenisini daha ekleyen Mövenpick Hotel Izmir, “Doğu Avrupa Bölgesi’nin “Lüks İş Oteli” seçilmesinin mutluluğunu yaşıyor.

Mövenpick Hotel Izmir Genel Müdürü Erhan Çetin, “Açıldığı 2008 tarihinden itibaren 11 yıldır, bir çok ödüle layık görülmüş olan Mövenpick Hotel Izmir'in bu başarısı bir ekip çalışmasının ürünüdür. Turizm ve hizmet sektörü zorla yapılacak bir meslek değil, kalpten yapılan, misafirleri mutlu etmek için çalışan insanların mesleğidir. Ben ve ekibim bu düşünceyi benimseyerek çalışıyoruz“ diyor.

Mövenpick Hotel İzmir’in aynı zamanda Tripadvisor, Expedia, Booking.com, hotels.com gibi milyonlarca gezginin rezervasyon yapıp bilgi, öneri ve fikirlerini paylaştığı seyahat sitelerinden de „Mükemmellik, misafir memnuniyeti, sağlık/güvenlik“ sertifikaları bulunuyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.