En iyi video çeken telefon galibi iPhone 11 Pro oldu

En iyi video çeken telefon galibi iPhone 11 Pro oldu

Yeni cihazlar arasındaki rekabet sert olmasına karşın Apple yine önde. Yılın en iyi video çeken telefonu iPhone 11 Pro oldu!

iPhone 11 ailesinin tanıtıldığı günden bu yana, mobil cihazların kamera rekabetindeki dengeler alt üst oldu. Apple bu yıl yeni iPhone serisiyle kamera konusunda oldukça üstün bir performans sağlayarak, birçok fotoğraf testini başarıyla geçti.

Piyasaya sürüldüğü ilk günden beri, geniş açı, gece modu gibi özellikleri ilk defa barındıran yeni iPhone ailesi oldukça iyi performans sergiledi. 

Bugün ise 2019 yılının en iyi video çeken telefonları listesini yayınlayan bağımsız laboratuvar DxOMark, 31 akıllı telefonu test ederek en iyi video çeken telefonun iPhone 11 Pro olduğunu bildirdi. Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition ile oldukça sıkı bir rekabete giren iPhone 11 Pro HDR kaydı ve mobil video ekosistemi ile listenin başında yerini aldı.

Ayrıca DxOMark, video çekerken en iyi zoom, en iyi ultra geniş kamera ve en iyi gece çekimine özellikleri de liste içerisinde iPhone 11 Pro için vurgulanan özellikler arasında yer aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.