Ender Yorgancılar'dan İsmail Tiryaki’ye tebrik

Ender Yorgancılar'dan İsmail Tiryaki’ye tebrik

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, İsmail Tiryaki’nin,  UNESCO bünyesinde düzenlenen “Uluslararası Kültür Politikası ve Kültürel Diplomasi Genç Araştırmacılar Konferansı’nda” bir sunum gerçekleştirdiğini belirtti.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültür Politikaları ve Kültürel Diplomasi UNESCO Kürsüsü tarafından düzenlenen, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü UNESCO ile  Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteklediği  “Uluslararası Kültür Politikası ve Kültürel Diplomasi, Genç Araştırmacılar Konferansı” 21-22 Ağustos tarihleri arasında, pandemi nedeniyle online olarak düzenleniyor. 

ismail-tiryaki.png

Konferansta, bölge ekonomisinin genç kuşak temsilcilerinden Tiryakiler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Tiryaki de yüzlerce eser arasından seçilen makalesinin sunumunu konferansın ilk gününde yaptı. Yaşanan Coronavirüs salgını nedeniyle online olarak yapılan sunumlarda; İsmail Tiryaki “Kültür Politikasının Uluslararası Ekonomi Politiği: İstanbul’da Devlet Kaynaklı ve Kredi Odaklı Kentsel Dönüşümün Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Yaşam Üzerindeki Etkisinin Eleştirel Bir Analizi” başlıklı makalesinin sunumunu webinar şeklinde Youtube üzerinden gerçekleştirdi.

Konferansın dünyanın her yerinden uluslararası katılıma açık olduğunu hatırlatan Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “Lisansüstü çalışmasını tamamlamış veya doktora çalışması devam eden, ulusal veya uluslararası araştırmacılar arasından Konferans Bilimsel Komitesi’nin seçimiyle sunum yapmaya hak kazananların katıldığı bu konferansta, lisansüstü çalışmasını İngiltere’de tamamlayan İsmail Tiryaki’nin makalesinin sunuma hak kazanması önemli bir başarı.” dedi. 

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar Ülke ekonomisinin sadece güncel girişimler ve  geleneksel yöntemlerle aşama kaydedemeyeceğini belirterek “ Bilimsel veriler ışığında hareket etmeyen ve temellendirilemeyen ekonomiler ne yazık ki ileriye gidemiyor. Sayın İsmail Tiryaki’nin hem reel sektörde bir görevde bulunması; hem de akademik anlamda bu tür girişimlerde yer alması bölge ve ülke ekonomimizin geleceği için son derece anlamlı ve umut verici.  İsmail Tiryaki’yi tebrik ediyor, iş dünyamızın diğer genç kuşak temsilcilerinin de bu ve benzeri organizasyonlarda ön plana çıkmasını temenni ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.