Endüstri 4.0 Zirvesi’nde üretim maliyetini düşüren uygulamalar!

Endüstri 4.0 Zirvesi’nde üretim maliyetini düşüren uygulamalar!

Robot Yatırımları ve Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi başladı.

3 Ekim Perşembe akşamına kadar devem edecek Zirve’de, yeni nesil üretim teknolojileri sergileniyor. Yeni teknolojiye yapılan yatırımlar her zaman yüksek bütçeler ve geri dönüş süreleri gerektirmiyor. Buna en iyi örneklerden biri Yeşilköy, İstanbul’da düzenlenen Robot Yatırımları ve Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesinde sergilenen bir akıllı konveyör uygulaması. Sadece 19 bin TL yatırım bütçesi olan uygulama 6 işi ile yapılan işi 3 kişiyle yapılmasına olanak sağlıyor. Bunun gibi daha birçok çözüm ve uygulamayı Zirvede görmek mümkün. İstanbul Yeşilköy WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Zirve’lerde paneller ve sergi alanlarında farklı sektörlere yönelik uygulamalar ziyaretçilerle buluşuyor.

SEKTÖREL PANELLER GERÇEKLEŞİYOR

Zirve boyunca gerçekleştirilen panellerde yeni üretim teknolojileri, sektörel faaliyetler ve çözümleri çok yönlü bir şekilde işleniyor. Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesinde 2 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek panellerin konu başlıkları; Makine ve imalat sektöründe endüstri 4.0 uygulamaları, MAKFED Özel Oturumu, Beyaz Eşyada Endüstri 4.0 Uygulaması, Sanayide Satın Alma 4.0 Uygulamaları ve Dijital Satın Alma Avantajları.

Robot Yatırımları Zirvesinde bugün gerçekleştirilecek panellerin konu başlıkları; Makine İmalatı/Metal/Demir Çelik Sektörlerinde Robotlu Çözümler, Otomotiv/Beyaz Eşya Ana ve Yan Sanayi Sektörlerinde Robotlu Çözümler, İnşaat/ Yapı Malzemeleri/Çimento/Seramik/Kimya/Cam Sektörlerinde Robotlu Çözümler, Gıda/İlaç/Ambalaj/ Hızlı Tüketim Sektörlerinde Robotlu Çözümler.

İki Zirve de Perşembe akşamına kadar ziyaret edilebiliyor. Zirveleri ücretsiz ziyaret etmek için Robotyatirimlari.com ya da Endustri40Zirvesi.com adreslerinden online kayıt yapılabiliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.