“Endüstriyel temizlik sektöründe önceliğimiz sürdürebilir çözümler sunmak”

“Endüstriyel temizlik sektöründe önceliğimiz sürdürebilir çözümler sunmak”

Temizlik sektörünün lider markaları arasında yer alan Viking, inovatif bir anlayışla yoluna devam ediyor

Uzun yıllardır devam eden ARGE çalışmalarıyla çağın ihtiyaçlarına cevap veren geniş bir ürün gamı oluşturan Viking, ev temizliğinde olduğu kadar endüstriyel temizlik alanında da başarılı yükselişini sürdürüyor.
 

Endüstriyel alanların hijyen ve temizliği Viking Temizlik’e emanet
 

İzmir’in en büyük firmaları arasında yer alan Viking Temizlik, tamamen yerli bir firma olarak sektörün kilometre taşları arasında yer alıyor. Ev temizliğine getirdiği yeniliklerle önemli bir konuma ulaşan Viking, hijyen ve temizliğe ihtiyaç duyan tüm sektörlere temizlik ürünü, sistem ekipmanları ve satış sonrası hizmetleri ile entegre bir sistem sunuyor.
Söz konusu endüstriyel ürünler olduğunda hijyenin sağlanması ve korunması oldukça zorlaşıyor. Bu konuda profesyonel çözümler geliştiren Viking Temizlik, oteller restoranlar, kafeler, yemek şirketleri, ticari çamaşırhaneler, sağlık kurum ve kuruluşları ve gıda sektörünün sürdürülebilir temizlik standartlarına ulaşmasını sağlıyor.
 

“Viking Temizlik, hijyen gereken her yerde” 
 

Ev dışı tüketim alanında müşterilerine Viking Profesyonel markası ile ulaşan Viking, geniş ürün gamıyla birçok alanda faaliyet gösteriyor. Profesyonel mutfak hijyeni, çamaşır hijyeni, genel temizlik ve kişisel bakım hijyeni, zemin hijyeni ve gıda hijyeni ürünlerinden oluşan portföyü ile hızla gelişen endüstriyel temizlik sektöründeki farkını ortaya koyuyor.


Endüstriyel temizlik sektöründe yaptıkları yatırımlarla ilgili değerlendirmede bulunan Viking Temizlik Genel Müdürü Hayrettin Avcı; “Biz, Viking Profesyonel çatısı altında entegre bir hizmet anlayışı benimsiyor ve yüksek performanslı formüller ile hijyen gereken her yerde varlığımızı ortaya koyuyoruz. Değişen, gelişen bir dünyada ortak yaşam alanlarının artması kaçınılmaz bir durum. Özellikle son 10 yılda inşaat sektöründe yaşanan gelişmeler endüstriyel temizlik sektörünün pozitif anlamda büyümesinin önünü açtı. Dolayısıyla bu alanda yapılan ciddi yatırımlar mevcut.  Biz de Viking Temizlik bünyesinde yer alan Viking Profesyonel ile sektörün dinamiklerini yakından takip ediyor ve bu alanda gücümüzü ortaya koyacak yatırım ve atılımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz” dedi.
 

Endüstriyel temizlik sektörünün geleceği Viking Akademi ile şekilleniyor
 

Uygulamalı ve teorik eğitimler vererek sektörün profesyonellerini Viking Profesyonel ürün ve sistemleri hakkında sürekli eğiten Viking Akademi, ARGE çalışmalarıyla da inovatif işlere imza atıyor. Bu anlamda sektörün gereksinimlerini belirlemek ve sentezlemek için yurtiçi ve yurt dışında sürekli olarak araştırma ve çalışmalar yaptıklarını dile getiren Hayrettin Avcı “Amacımız sürekli kendimizi yenileyerek sektörün gelişimi adına önemli işlere imza atmak. Bu doğrultuda kurduğumuz Viking Akademi ile mutfak hijyeninden zemin bakımına, tekstil hijyeninden bina bakımına tüm gruplarda teorik ve uygulamalı eğitimler veriyoruz” dedi. 
 

“Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz”
 

Tüm çalışmalarında çevre hassasiyetini öncelik kabul eden Viking, bu doğrultuda sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor. Konuyla ilgili hassasiyetlerini ifade eden Avcı “Viking Profesyonel olarak özellikle perakende satış kanallarında tüketicilerin alışverişlerinin bir bölümünün toplum yararına geri dönüşünü sağlayan projeler geliştiriyoruz. Horeca kanalında Viking Profesyonel’in konusunda uzman satış kadrosuyla ürünlerimizin satış ve lojistiğini bölge yetkili distribütörlerimizle sağlıyoruz. Yurt içi ve yurt dışında birçok fuara katılıyor, sponsorluk ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyoruz” dedi.
 

“En iyi hizmet hedefi ile çalışıyoruz”
 

Yeni nesil üretim süreçleri ve modernize edilmiş teknolojik alt yapısıyla endüstriyel temizlik sektöründe de varlığını kanıtlayan Viking, yaptığı ARGE çalışmalarıyla sektörü domine etmeyi başarıyor. Bu anlamda teknoloji ve eğitime ciddi yatırımlar yapan Viking Temizlik, en iyi hizmet hedefi ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.