ENGEL OLAMAYACAKSINIZ!

ENGEL OLAMAYACAKSINIZ!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, yönetimiyle birlikte Demokrasi Üniversitesi’nin yapılacağı yerleşkeye giderek, planlara itiraz eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na seslendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Karabağlar İlçesi’nde Uzundere Mahallesi’nde askıya çıkartılan 80 hektarlık, konut, okul, sosyal tesis, yeşil alan ve sosyal donatılarla ilgili olarak Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu açıklama yaparak,  yeni bir şey olmadığını, planların aynı olduğunu belirtip itiraz edeceklerini belirtmişti.

20210226_124934.jpg

‘Başkan Selvitopu’na buradan sesleniyorum’

Başkan Selvitopu’nun açıklaması üzerine AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, yönetim kurulu, kadın, gençlik kolları başkanları ve meclis üyeleriyle, üniversite yerleşkesinin yapılması planlanan alana giderek ‘Engel olamayacaksınız’ basın açıklamasını yaptı. 80 hektarlık alanın tepeden gösteren Başkan Doğruca, “Buradan Sayın Selvitopu’na tekrar sesleniyorum.  Sayın Selvitopu,  TOKİ'ye ait 80 hektarlık alanın dar gelirli vatandaşlarımıza konut sosyal donatı alanları, spor alanları, okul ve yeşil alan için ayrılmışken, bizler Karabağlar 'lı olarak hayalini kurduğumuz "Üniversite kenti Karabağlar" için, Üniversite kampüsü yapılması konusunda 80 hektarlık alanın bir kısmını TOKİ'den talep ettik.  TOKİ tarafından uygun görülen talebimiz doğrultusunda 80 hektarlık alanın yarısı Üniversite kampüsü ve kalan diğer yarısı ise konut, okul, sosyal tesis, yeşil alan ve sosyal donatı alanları için ayırmış, plan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkartılmıştır. 

20210226_124904.jpg

‘Karabağlar’a en büyük ihanettir’

Tek icraatı dava açmak olan, Karabağlar ilçemize bir çivi dahi çakmayan CHP’li Belediye Başkanı Selvitopu,  düşün artık fakir fukaranın garip gurebanın yakasından, bir faydanız yok bari takoz koymayın.  Karabağlarlı 30,000 hemşerimizin başvurduğu ve TOKİ’nin dar gelirli vatandaşlarımız için yapacağı ilk etapta 800 konut için, TOKİ Başkanlığı 07.10.2020 tarihli yazı ile Karabağlar Belediyesi’nden görüş istemiştir. Belediye Başkanlığınızın ise 22.10.2020 tarihli yazı ile verdiği cevap ortadayken, ‘TOKİ’nin yapacağı konutlardan habersiziz’ diyen bir Belediye Başkanı'nın, bu itiraz kararını, belediye başkanlığı yönetimi olarak almış olduğunu dahi düşünüyorum. Bu bir siyasi hamle olup, Karabağlarlı hemşerimize yapılacak en büyük ihanettir.

20210226_124831.jpg

Karabağlar da ‘Artık yeter’ diyor

Bu konu siyasete malzeme olamayacak kadar, dar gelirli vatandaşlarımız için ve Karabağlar için kıymetlidir.  35 yıldır İzmir 'i yöneten CHP’li belediyelerin, vatandaşın yararına tek bir yararlı icraatının olmadığını vatandaşlarımız görmüş ve artık yeter demektedir. Karabağlar 'da , "Artık yeter" diyor. Ne kadar itiraz etseniz de, Karabağlar ilçemizin Üniversite kenti olmasına, dar gelirli vatandaşlarımızın konut sahibi olmasına engel olamayacaksınız. Karabağlar’a üniversite de yapılacak, dar gelirli vatandaşlarımıza konut da yapılacak.” Dedi.

.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.