ENGELSİZ ALKIŞLAR BAŞKAN KILIÇ’A!

ENGELSİZ ALKIŞLAR BAŞKAN KILIÇ’A!

Arif Çayan yazdı...

İnsanlardan sonra en çok değer verdiğimiz şeylerden gelir can dostlarımız.

Onlar için yapılan her şeyi takdir ederim, onlar için yapılması gereken ne varsa, gazeteciliğimizin verdiği kalem gücüyle desteklerim.

gi0a4454-ok.jpg

Buca Belediyesi Eski Başkanı Levent Piriştina zamanında kurulan ‘Engelli Kedi Evi’ Buca'da engelli kedilere hizmet veriyor. 

Buca Belediye Başkanı Avukat Erhan Kılıç’a da bu desteğimizi bugün ortaya çıkan ve kamuoyuyla biz basın aracılığıyla paylaşılan haberden dolayı sonuna kadar vermek gerekiyor. Başkan Kılıç, belediyenin bütün imkânlarını ‘Engelli Kedi Evi' için seferber ediyor.

Kuruçeşme Mahallesi’nde yer alan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Engelli Kedi Evi’nde sahipsiz, yaralı, hasta, engelli ya da bakıma muhtaç kedilere 7 gün 24 saat hizmet verilmesini sağlıyor.

Hani can dostlarımıza bakanı, onları koruyanı, onları besleyeni zaten takdir etmemek, alkışlamamak mümkün değil.

Ama bir de engelli can dostlarımızın bakımını, barınmasını ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında birileri kalkıp, bir başkan kalkıp, bir şeyler yapıyorsa,  bize de engelsiz şekilde onu alkışlamak düşüyor.

bucabldkedievi-(3).jpeg

Başkan Avukat Erhan Kılıç’ın, insana, çevreye ve hayvanlara olan sevgisini, sahiplenmesini ve onlara hizmet noktasında ulaşmak için belediye başkanı olarak neler yaptığını sadece bu eylemden dolayı değil, bundan önceki eylemlerinden dolayı da yakından takip edenler bilir.

Bizim bildiğimi gibi.

Şimdi o yakından takip edenler, bizim takip ettiğimiz gibi takip ettikleri bu Engelsiz Kedi Evi’ne eminim bizim kadar mutlu olmuşlardır.

Onlar da eminim biziz gibi engelsizce Başkan Kılıç’ı alkışlamışlardır.

gi0a4460-ok-(1).jpg

Buca’da yaşayan sadece insanların değil, Buca’da yaşayan, yaşam mücadelesi veren bütün canlıların Başkan Avukat Erhan Kılıç ve onun yönetiminde hizmet üreten belediyeden ne kadar şanslı oldukları belli.

Her yerde Buca yok ama her yere Buca Belediye Başkanı Avukat Erhan Kılıç gibi, işini severek,  işine sevgiyi katarak çalışan bir başkan lazım.

Mutlu hafta sonları.

gi0a4370-ok.jpggi0a4507-ok-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum