Engelsiz raketler korta çıktı

Engelsiz raketler korta çıktı

Konak Belediyesi ile Kültürpark Tenis Kulübü işbirliğinde ilki geçen yıl düzenlenen Bedensel Engelliler Tenis Türkiye Klasmanı ve Engelsiz Raketler Mix Turnuvası’nın ikincisi başladı.

11-17 Mart tarihleri arasında Kültürpark Tenis Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona Türkiye’nin farklı illerinden toplam 31 bedensel engelli tenisçi katılıyor. İlk kez geçen yıl yapılan Engelsiz Raketler Mix Turnuvası'nda çiftlerden biri ayakta, diğeri ise tekerlekli sandalyede raket sallıyor.

İKİNCİ KEZ DÜZENLENİYOR

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun desteklediği Bedensel Engelliler Tenis Türkiye Klasmanı ve Engelsiz Raketler Mix Turnuvası’nın ikincisinin açılış töreni Kültürpark Tenis Kulübü’nde yapıldı. Törene bedensel engelli sporcuların yanı sıra Kültürpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Milli Takım Antrenörleri, bedensel engelli sporcular ve aileleri katıldı. 11-17 Mart tarihleri arasında gerçekleşmekte olan turnuvanın anasponsorluğunu Konak Belediyesi üstlenirken, müsabakalara Kültürpark Tenis Kulübü ev sahipliği yapıyor.

SPOR YAPMAK HERKESİN HAKKI

Turnuvanın açılış töreninde konuşan Kültürpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, ilkine geçen yıl ev sahipliği yaptıkları turnuvanın ikincisini düzenlemiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Böylesi anlamlı bir etkinliği İzmir’e kazandırmaktan gurur duyduklarını dile getiren Uyaroğlu, “Konak Belediyesi ve Başkan Sema Pekdaş’a çok teşekkür ediyoruz. Turnuvanın devamlılığı için desteklerini bu yıl da sürdürdüler. Bu anlamlı turnuvayla yüreklere dokunduğumuzu düşünüyorum. Umarım bu güzel etkinlik gelecek yıllarda da devam eder” dedi. 

TURNUVA İÇİN İZMİR’E GELDİLER

Törene katılan Konak Belediyesi Spor İşleri Müdürü İsmail Karşı da, Başkan Sema Pekdaş’ın sporculara selamını ileterek başladığı konuşmasında turnuvanın Konak sınırları içinde yapılıyor olmasının kendileri için ayrı bir önem taşıdığını söyledi. Konak Belediye Başkanımız Sema Pekdaş adına Kültürpark Tenis Kulübü’ne ve turnuvaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi. İkincisi düzenlenen turnuvaya  İzmir’in dışında Türkiye’nin farklı illerinden engelli sporcular katılıyor. Müsabakalara Kültürpark Tenis Kulübü’nün kortlarının ev sahipliği yapacağı turnuvanın ödül töreni 17 Mart Cumartesi günü yapılacak. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.