Entrikasız aşkta mutlu son

Entrikasız aşkta mutlu son

Kanal 7 ekranlarının vazgeçilmeyen günlük dizi filmi Elif, küçük bir kızın acı dolu hayatı yanında yaşanan aşklarıyla da seyirciyi ekrana kilitliyor.

Başarılı oyuncu tercihleriyle de istikrarlı yükselişini devam ettiren Elif isimli günlük dizi, Şafak öğretmen karakterine hayat veren Uğur Özbağı ve Jülide karakteriyle Melis Koç aşkını yeni bölümlerde ön plana çıkardı. Elif isimli günlük dizi filmde entrikasız bir aşk yaşayan Şafak öğretmen ve Jülide karakterleri evliliğe yelken açarken izleyici mesajlarıda bu aşkı onayladı.

Başarılı oyunculuklarıyla canlandırdıkları karakterleri bir anda ön plana çıkaran Uğur Özbağı ve Melis Koç “Rol arkadaşınızla iyi dost olabilmeniz çok önemli, set aralarında ve boş vakitlerimizde bize verilen rollere çalışıyoruz. Bu çalışma bize başarıyı getirdi” dediler.  Elif isimli günlük dizinin başarılı oyuncusu Uğur Özbağı tiyatroda seyirci rekorunada koşuyor. Dünyada ilk kez oyunlaştırılan ve Cenk Gür’ün yazdığı Richard Bach’ın eseri “Martı” tek kişilik tiyatro oyunu olarak Uğur Özbağı, tarafından oynanıyor. 12 oyun yapan ve 5000 kişiye oyunu sergileyen Uğur Özbağı “ Bu oyunu oynamak bana kısmet oldu, oyunun elde ettiği başarı benim için büyük mutluluk, inşallah tiyatroda bu izleyici kitlesine her daim ulaşırız” dedi. Elif isimli günlük dizi filmdeki oyunculuk performansıyla ve partneri Melis Koç ile dikkatleri üzerine çeken Uğur Özbağı, tiyatro sahnesindeki başarısıyla bunun tesadüf olmadığını gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.