Erdoğan: Özgür efendiyi özgürleştireceğiz

Erdoğan: Özgür efendiyi özgürleştireceğiz

Erdoğan: 31 Mart'ta Özgür efendiyi de vesayetten kurtarıp özgürleştireceğiz.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerinde yarışacak, aralarında Ankara ve İzmir’in de bulunduğu 17’si büyükşehir 48 ilin belediye başkan adaylarını açıklıyor.

Pazar günü yapılması planlanan ancak Pençe Kilit Harekâtı'nda PKK ile çıkan çatışmada 9 askerin daha yaşamını yitirmesi nedeniyle ertelenen aday tanıtım toplantısının Ankara'da ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak aralarında İstanbul’un da olduğu 26 şehrin belediye başkanını 7 Ocak’ta duyurmuştu.

Adayları açıklamadan kürsüye gelen Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"7 Ocak'ta İstanbul'da 26 büyükşehir ve il belediye başkan adayımızı paylaştık. Bugün de büyükşehirlerimizin kalanlarını ve il belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz. Böylece Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm büyükşehir ve il belediye başkan adayımızı ilan etmiş oluyoruz.

gehbvfwwkaalqcd-002.jpg

İstanbul'dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanımını da yapacağız.

Amacımız AK Parti ve Cumhur ittifakında olan belediyeleri tekrar ezici oranla kazanmanın yanında muhalefetin elindeki belediyeleri gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır.

Sandıkta bize verilen her oyun bedelini üzerimizde hissederek aşkla çalışacak farkımızı ortaya koyacağız.

Şehirlerinin dertleriyle dertlenmeden sandığa gözünü diken varsa AKP onun için isabetli bir mecra hiç değildir. Bir yanda 10 yılı aşkın süredir kaos çıkartarak terörü azdırarak ekonomik tuzaklar kurararak kesintisiz sürüyor. Gezi olaylarıyla ülkemizi devirmek istediler. Başaramayınca bedel ödetmeye başladılar. FETÖ'nün darbe girişimiyle ülkeyi teslim almak istediler. Hüsrana uğrayınca ülkemize bedel ödetmeye çalıştılar. Hendeklerle mahalleleri ihlal etmek istediler. Güvenlik güçlerimiz onları çukurlara gömünce bedel ödetmeye çalıştılar. Sınırlarımızı tacize kalkıştılar.

Sınır ötesi harekatlarımızla ülkemize bedel ödetmeye çalıştılar. Bizi korkutacaklarını sindireceklerini sanıyorlar. Tabii bunlar ne Türk milletini ne de onun evladı olarak bizi tanıyorlar.

Şunu çok açık ve net olarak ifade etmek isterim. Bizi yolumuzdan kesinlikle döndüremeyeceklerdir. Türkiye'nin artık tehditlerle sinsi olaylarla yola getirilemeyecek olduğunu elbette onlar da öğreneceklerdir. Bunu hep beraber başaracağız. Bir tarafta emperyalistler varken diğer tarafta bunların piyonları olan 5.kol elemanları var. Türkiye karşıtları siyasetten medyaya bu 5. yol unsurlarını adeta parmaklarında oynatıyor. Hiçbir kırmızı çizgisi bir kiyafetsiz muhterislerle karşı karşıyayız.

Esen rüzgara göre yön değiştiren, çizgisi olmayan muhterislerle karşı karşıyayız. Ülkemizin ikinci büyük partisi CHP maalesef emperyalistlerin koçbaşlığına soyundu. Bölücü örgüt güdümünden çıkamayan DEM'lilerle yaptığı işbirliği bu kirli oyunun son sahnesidir.

Meşruiyet krizi yaşayan DEM'le işbirliği yapması en son sahnedir. Seçimlerde yaptıkları işbirliği gizli saklı devam ediyordu. Kandil uzantılarının altına kırmızı halılar sererek sırf onlar rahatsız olmasınlar diye Atatürk ve Türk bayraklarını kaldırarak işbirliklerini aleni hale getirdiler.

Birkaç ay öncesine kadar uğruna gözyaşı döktüğü Bay Kemal'e mayıs seçimlerindeki hezimetin faturasını yükleyen Özgür efendi iradesini ve ipini terör örgütü temsilcilerine teslim etti. Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu partinin tabutuna bölücülerle işbirliği yaparak bizzat Özgür efendi çaktı. Bu iki parti ülke ve milletin aleyhine ne varsa birlikte hareket ediyor, lehine ne varsa birlikte karşı çıkıyor.

Son aylarda giderek sıklaşan 28 Şubatvari provokasyonlar da aynı oyunun parçadırı. Ülkenin bekasını, milletin geleceğini hiçe sayarak içinde yer aldıkları bu kirli senaryolar belki eski Türkiye'de işe yarıyordu ama buna karnımız tok. Bunun için diyoruz ki 31 Mart'ta Özgür efendiyi de vesayetten kurtarıp özgürleştireceğiz.

CHP'Lİ BAŞARIR'I HEDEF ALDI

Bizim 85 milyona sözümüz var. Tek millet diyerek herkesi kucaklayacak hiç kimsenin kendisini öteki hissetmesine izin vermeyeceğiz. Tek bayrak diyerek bağımsızlığımıza sarılacağız. Parlamentoda birisi Leyla Hanım'a bayrağımıza saldırdığına dair edepsizce ifadeler kullanıyor. AK Parti'nin hiçbir ferdi bayrağımıza 'kağıt parçası', 'paçavra' demez. O sizin cibiliyetinizde var.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.