Erdoğan-Putin görüşmesi sonrası Kremlin'den flaş açıklama!

Erdoğan-Putin görüşmesi sonrası Kremlin'den flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vilademir Putin yaptıkları telefon görüşmesinde Suriye'nin İdlib eyaletindeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada iki liderin tüm anlaşmalara bağlı olduklarını ifade ettikleri belirtildi. Kremlin'den de görüşmeyle ilgili açıklama yapıldı. Kremlin'den görüşmeyle ilgili yapılan açıklamada, Putin ve Erdoğan, İdlib'le ilgili olarak temasları yoğunlaştırma konusunda mutabık kaldığı belirtildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında yapılan telefon görüşmesiyle ilgili olarak Kremlin'den de açıklama yapıldı.

Açıklamada, iki liderin İdlib'deki gelişmelerle ilgili olarak temasları yoğunlaştırma konusunda mutabık kaldıkları belirtildi.

AFP, Kremlin’den yapılan açıklamaya dayanarak, "İdlib’de gerginliğin azaltılması, ateşkesin garanti altına alınması ve terörist tehdidin ortadan kaldırılması için karşılıklı temasların yoğunlaştırılması" konusunda iki liderin mutabık kaldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.