Ergi Kırkın’ın Rakibi Joao Menezes

Ergi Kırkın’ın Rakibi Joao Menezes

Istanbul Indoor Challenger turnuvasında çiftler müsabakaları da başladı. 

ATP Challenger turnuvasında dün 2 numaralı seri başı Seyboth Wild elenirken bugün de elemelerden gelen Joao Menezes 1 numaralı seri başı Daniel Elahi Galan’ı 7-6, 6-3 yenerek Istanbul Indoor Challenger turnuvasında ikinci tura yükseldi ve milli tenisçimiz Ergi Kırkın'ın rakibi oldu.

joao-menezes-(1).jpg

3 numaralı seri başı Antonie Hoang, Emilio Gomez’i 6-7, 6-2, 6-4 yenerek ikinci tur biletini cebine koydu. Bir diğer temsilcimiz Cem İlkel, Brandon Nakashima’ya 3-6, 6-4, 6-3 yenilerek turnuvaya teklerde veda etti. Nakashima ikinci turda elemelerden gelen Arthur Rinderknech ile karşılaşacak. Rinderknech 6-4, 3-2 öndeyken boyun ağrısı sebebiyle 5 numaralı seri başı Prajnesh Gunneswaran’ın maçtan çekilmesi ile ikinci tura yükseldi. Fransız Benjamin Bonzi ise 6-4, 2-1 öndeyken Blaz Rola’nın sol ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle maçtan çekilmesi ile ikinci tura yükseldi. Bonzi ikinci turda turnuvanın 6 numaralı seri başı 18 yaşındaki Lorenzo Musetti ile karşılaşacak.

Hollandalı Tallon Griekspoor elemelerden gelen Lukas Rosol’u  6-4, 7-6 yenerek Japon Go Soeda ile eşleşti. Federico Gaio ise Jay Clarke’yi 6-3, 7-5 yenerek 2 numaralı seri başı Seyboth’u eleyen Mohamed Safwat’ın rakibi oldu.

Bugün başlayan çitfler karşılaşmalarında sonuçlar ise şu şekilde:

Lloyd Glasspool  / Harri Heliovaara - [3] Nathaniel Lammons  / Jackson Withrow 7-6, 6-4

Zdenek Kolar / Szymon Walkow  - Luis Martinez / David Vega Hernandez 6-3, 6-7, 10-8

Robert Galloway / Alex Lawson  - [WC] Sarp Ağabigün  / Ergi Kırkın 6-3, 6-7, 12-10

Yarın (20.01.2021) oynanacak çiftler maçlarında Altuğ Çelikbilek / Cem İlkel ikilisi ve Marsel İlhan ile Tunuslu partneri Malek Jaziri korta çıkacak. Ergi Kırkın ise yarın teklerde Brazilyalı Joao Menezes karşısında ikinci tur mücadelesi verecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.