Erhan Kartal, "İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz” 

Erhan Kartal, "İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz” 

Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdüren Altay’ın tecrübeli isimlerinden Erhan Kartal ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini kaydetti.

Altay’ın başarılı sağ beki Erhan Kartal, cumartesi günü oynanacak Keçiörengücü maçını kazanarak ligdeki çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi.  Sezona Ümraniyespor mağlubiyeti ile başladıklarını hatırlatan Kartal; “O maçta bir kaza yaşadık. Sonrasında iyi bir çıkışımız oldu. Takımda çok iyi bir ortam var. Cumartesi günü de önemli bir maça çıkacağız. Bu maçı da kazanarak iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz” dedi. Erhan Kartal, Türkiye Kupası’ndaki Mardin BŞB Başakspor maçıyla ilgili olarak da “Keçiörengücü’nün ardından Mardin’e gideceğiz. Uzak bir kura oldu ama kazasız, belasız oynayıp geri döneceğiz” şeklinde konuştu.

KARAFIRTINALAR’IN VAZGEÇİLMEZİ

Sezon başında Samsunspor’dan kadroya dahil edilen 26 yaşındaki oyuncu, bu sezon Altay teknik direktörü Sait Karafırtınalar’ın vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Tecrübeli teknik adam, TFF 1. Lig’de geride kalan ilk dört haftada oynanan tüm maçlarda Erhan’a 90 dakika boyunca görev verdi.

ARMAMIZI MİLLİ TAKIMDA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

Siyah-Beyazlıların alt yapısından yetişen ve U-17 milli takımımızın 20-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek UEFA Asist Turnuvası aday kadrosuna çağrılan Kazımcan Karataş ise milli takımlarda Altay’ı en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi. Genç orta saha oyuncusu; “Milli takıma seçildim. Altay camiası bana çok destek çıktı. Altay çatısı altından milli takıma gitmek gurur verici. Büyük Altay’ı orada en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” dedi. A takım ile de idmanlara çıkan Kazımcan, Süper Lig yarışı hakkında şunları ifade etti: “Bu sezon lige iyi başladık. Hedefimiz şampiyonluk. 2 sezondur A takımla idmanlara çıkıyorum. Hocalarım ve abilerim bana destek veriyor. Bu desteğe layık olmak için çok çalışıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.