Erkeklerde Genital Estetik Talepleri Artıyor!

Erkeklerde Genital Estetik Talepleri Artıyor!

Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık, Türkiye'de son yıllarda penis estetiğine olan talebin arttığını açıkladı. 

Penis kalınlaştırma ve uzatma operasyonlarına olan ilginin son yıllarda ciddi düzeyde arttığına dikkat çeken Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık, "Peki erkekler neden bu kadar çok genital estetik talep ediyorlar? Özellikle kadınların iş hayatına daha çok girmesi, maddi anlamda eve daha fazla katkı sağlaması, sosyal yönünün çok kuvvetlenmesi ve araştırıcı yapısı neticede erkekleri daha mükemmel olmaya itiyor. Erkekler, kadının üst düzey profiline ve beklentilerine yetebilme amacıyla cinsel anlamda kendi açıklarını kapatmaya çalışıyorlar. Sertleşme problemi yaşayan veya gerçek anlamda partnerine daha sağlıklı bir cinsel hayat sunmak isteyen erkekler bu problemlerini en kısa zamanda çözmeye çalışıyor. Penisi ile alakalı estetik kaygıları olan erkekler hemen bir uzmana giderek cinsel organlarını uzatmak veya kalınlaştırmak istiyorlar" dedi.

Penis uzatma ve penis kalınlaştırma operasyonlarının genellikle aynı seansta yapıldığını ifade eden Dr. Işık, "Yaklaşık 1,5 saat içerisinde iki işlem de tamamlanıyor. Penisi karın ön duvarına bağlayan asıcı bir bağ yapısının kesilmesiyle penis boyunda 2-4 cm uzama elde edebiliyoruz. Aynı seansta karın bölgesinden yağ alarak ve peniste cilt altı dokuya bu yağı enjekte ederek de cinsel organ çevresinde 3-4 cm’lik kalınlık artışı elde edebiliyoruz. Bir günlük yatışı gerektiren bu operasyon sonrasında taburcu olunabiliyor. Operasyon sonrasında seyahat engeli yoktur. Hastalar günlük hayatlarına çok hızlı bir şekilde dönebilir. Taburculuk sürecinden sonra evde uygulanması gereken bazı ev egzersizleri, ev ödevleri oluyor. Hastamıza bu egzersizleri anlatıyoruz ve 1 ay boyunca cinsel ilişki yasağı koyuyoruz" diye konuştu.

CERRAHİ TEKNOLOJİNİN GELİŞMESİ DE TALEBİ ARTIRAN FAKTÖRLER ARASINDA!

Penis uzatma operasyonu sonrasında elde edilen boyun kalıcı olduğunu kaydeden Dr. Işık, "Penis kalınlaştırma sonucunda elde edilen çap ise kalıcı değildir. Çünkü kalınlaştırma işleminde kullanılan dolgu malzemesi veya yağ dokusu belli bir süre sonra vücut tarafından emiliyor. Bu nedenle de penisteki kalınlık ömür boyu kalıcı olur diyemeyiz. Yıllar içerisinde tekrar tekrar bu penis kalınlaştırma işlemini yaptırmak gerekebilir" diye konuştu. Cerrahi teknolojilerin gelişmesi ve aynı zamanda da anestezi risklerinin minimuma inmesi sayesinde penis estetiği operasyonlarına olan ilginin her geçen gün arttığını vurgulayan Dr. Işık, "Bu operasyonlar, cinsel aktif dönemde olan ve 18-65 yaş aralığındaki erkeklere uygulanabilir. Ameliyat sonrasında hastalarımızın bizlere aktardığı en önemli bilgi, partnerlerinin cinsel anlamdaki memnuniyetlerinin çok fazla olduğu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.