Erkin'in Yarattığı Sorunlar Bitmiyor

Erkin'in Yarattığı Sorunlar Bitmiyor

Caner Erkin'in yarattığı sorunlar bitmiyor.

Caner Erkin'in Beşiktaş antrenmanında Cenk Tosun'un üzerine yürümesi, akıllara, milli oyuncunun daha önce yaşadığı sorunları getirdi. Caner Erkin, CSKA Moskova'nın Rubin Kazan ile oynadığı maçta oyundan alınmasının ardından Zico'yu sert bir şekilde protesto ettiği için kadro dışı bırakılmıştı. 2009 yılında Galatasaray'a transfer olan Caner Erkin, sarı kırmızılı forma altında sergilediği inişli çıkışlı performans ile istikrarsız bir tablo çizmişti.

Dönemin teknik direktörü Rijkaard tarafından fazla şans verilmeyen milli oyuncu, idmanda Arda Turan ile yumruk yumruğa girmiş ve takımdan gönderilmişti. Yeşil sahada tansiyonun yükseldiği anlarda zaman zaman başrol oynayan Caner Erkin, agresif tavırlarına Fenerbahçe'de de devam etti. Caner Erkin, sarı lacivertli ekibe ilk geldiği dönemde Bilica ve Semih Şentürk ile idmanda kavga etmişti. İsmail Kartal döneminde oynanan Bursaspor maçında 35. dakikada oyundan alınmasa bir hayli sinirlenen Caner Erkin, "Bir daha bu takımda oynamam" diyerek direkt olarak soyunma odasına gitmişti.

Başarılı sol bek, Vitor Pereira ile de bir idmanda sorun yaşamıştı. Çift kale maçta Fernandao ile girdiği ikili mücadele sonrası sinirli biçimde Pereira'nın yanına gelen Caner, hocasına sert tonda bir şeyler söylemiş ve idmanı terk etmeye yeltenmişti. Sarı lacivertli ekibin geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor deplasmanında oynadığı maçta da oyuna 86. dakikada dahil olmasına tepki gösteren Caner Erkin, kendisine taktik veren antrenörü dinlemeyerek üzerini değiştirmeye devam etmişti. Milli oyuncu en son F.Bahçe'deki döneminde Türk Telekom Arena'da Galatasaray derbisinden önce ilk 11'inde olmadığını öğrenince, "Eğer ilk 11'de değilsem, ilk 18'e de olmam" demişti. Ardından stada gitmeyi reddetmiş ve Fenerbahçe kulübü tarafından sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılmıştı.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.